"My Friend Michael Jackson" από τον Uri Geller
Showbiz

"My Friend Michael Jackson" από τον Uri Geller

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατο του -25 Ιουνίου 2009- μέσα από το «προσωπικό πορτραίτο» του μεγαλύτερου pop star του κόσμου, ο Uri Geller μας αποκαλύπτει την ιδιαίτερη φιλία του με τον Michael Jackson και μας δίνει μοναδικές πληροφορίες για τον celebrity που γνώρισε και αγάπησε όσο κανέναν άλλο.


Με αποκλειστικό οπτικό υλικό ο Uri μοιράζεται μαζί μας τις προσωπικές στιγμές που έζησε με τον μοναδικό σταρ. Θα δούμε σε αποκλειστικότητα τον γάμο του, με κουμπάρο τον Michael Jackson, αλλά και ένα μοναδικό φιλμ, το οποίο αποκαλύπτει τους μύθους και τις ανακρίβειες που έχουν γραφτεί και ειπωθεί κατά καιρούς για το μεγάλο αυτό μουσικό είδωλο, πάντα μέσα από τα μάτια του γνωστού πια και σε εμάς Uri Geller.

Το ντοκιμαντέρ μας παρουσιάζει κυρίως την «ανθρώπινη» πλευρά του Michael Jackson, τον γενναιόδωρο χαρακτήρα του και την ασίγαστη όρεξη για μάθηση που είχε.
Επίσης, θα δούμε στιγμιότυπα της συνάντησης του Michael Jackson με τον Mohammed Al Fayed στα Harrods, καθώς και πλάνα του θρύλου της pop να κάνει τρικ με την τράπουλα και να αστειεύεται με τον David Blaine!

Πηγή: in.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved