Κριτική και ειρωνικά σχόλια για τους “τρικολόρ”
G-Sports

Κριτική και ειρωνικά σχόλια για τους “τρικολόρ”

Σκληρή κριτική ασκούν οι Γάλλοι στην εθνική τους ομάδα, ενώ δεν λείπουν και τα ειρωνικά σχόλια. Μετά τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ, οι «τρικολόρ» τα... άκουσαν για τα καλά.

Η εφημερίδα «L' Equipe» κυκλοφορεί με τίτλο: «Βρείτε ηγέτες. Όλος ο κόσμος γελούσε με την ομάδα που παρουσίασε ο Ραϊμόν Ντομενέκ. Ζήτησαν συγνώμη οι Εβρά, Αμπιντάλ και Ντιαρά αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα ξεχαστούν όλα. Δεν θα είναι τόσο εύκολο».
Η ιστοσελίδα «maxifoot» αναφέρει: «Δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερα. Αποκλείστηκαν και γυρίζουν με μόλις ένα βαθμό στις αποσκευές τους». Η εφημερίδα «Liberation» στο πρωτοσέλιδό της γράφει: «Και πάλι συγχαρητήρια» ενώ μέσα στην ανάλυση του αγώνα των «τρικολόρ» με τη Νότιο Αφρική αναφέρει: «Και ένα, και δύο και 23... μηδενικά», εννοώντας τους παίκτες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.
«Ευχαριστούμε και αντίο», ήταν ο τίτλος της «Le Parisien» ευχαριστώντας τους παίκτες για όσα πρόσφεραν αλλά τους αποχαιρετά. Τέλος, η «Metro» γράφει «Tchao Pantin», διώχνοντας έτσι τον Ραϊμόν Ντομενέκ που κάθισε για τελευταία φορά στον πάγκο της εθνικής Γαλλίας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved