Έλλη Αγγελιδάκη: «Φοβήθηκα για τη ζωή του παιδιού μου»
Showbiz

Έλλη Αγγελιδάκη: «Φοβήθηκα για τη ζωή του παιδιού μου»

Η Έλλη Αγγελιδάκη μίλησε για το σοβαρό ατύχημα που είχε ο γιος της και την αναστάτωσε αλλά αποκάλυψε και ότι αντιμετώπισε προκατάληψη για την εμφάνισή της, αφού επί 7 ολόκληρα χρόνια υπήρξε υπέρβαρη.  

«Είχε ένα σοβαρό ατύχημα στο σπίτι. Το παιδί βρισκόταν στο γυμναστήριο μέρος του οποίου έχω διαμορφώσει σε παιδότοπο… Η καθαρίστρια κατά λάθος ανέβασε την μπάρα ψηλά και όταν ολοκλήρωσε τη δουλειά της δεν την κατέβασε. Το παιδί πάνω στο παιχνίδι του κρεμάστηκε στην μπάρα, η οποία αναποδογύρισε με τα βάρη και έπεσε στο κεφάλι του» δήλωσε η Έλλη Αγγελιδάκη. Και συνέχισε: «Φοβήθηκα πολύ. Τρομοκρατήθηκα! Το παιδί ήταν λουσμένο στο αίμα. Προσπάθησα να ηρεμήσω και πήγαμε κατευθείαν στο νοσοκομείο. Ο γιατρός μου είπε ότι ήταν πολύ βαθύ κόψιμο. Είχε φθάσει μέχρι το νεύρο. Έπρεπε να εξετάσουν αν πειράχτηκαν άλλα σημεία. Ευτυχώς ήταν τυχερός και όλα πήγαν καλά.».
Όσο για τον ρατσισμό που αντιμετώπισε για την εμφάνισή της είπε χαρακτηριστικά: «Δεν ήμουν πάντα ωραία. Για αρκετά ήμουν υπέρβαρη. Μπαίνοντας στην εφηβεία δεν πρόσεχα την διατροφή μου. Για 7 χρόνια ήμουν 80 κιλά…. Δέχτηκα την προκατάληψη. Όλοι έλεγαν «Γιατί δεν χάνεις τα κιλά, έχεις ωραίο πρόσωπο» Τελικά μέσω ενός γυμναστή ακολούθησα μια πολύ αυστηρή δίαιτα και μέσα σε 5 μήνες με προσπάθεια και πολύ σταθερά έχασα τα 20 κιλά». Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved