Αγγελική Νικολούλη: «Είμαι γεμάτη με τα επαγγελματικά… Στα προσωπικά, άσ’ τα»
Showbiz

Αγγελική Νικολούλη: «Είμαι γεμάτη με τα επαγγελματικά… Στα προσωπικά, άσ’ τα»

Η Αγγελική Νικολούλη μιλά για την προσωπική της ζωή, το διαζύγιο, τον έρωτα που περιμένει, τα μπότοξ και την μείωση των αποδοχών.

«Έπειτα από τόσα χρόνια γάμου ξαφνικά είμαι μόνη σε έναν άλλο χώρο, Έκανα και ένα ξεκαθάρισμα των φίλων μου βέβαια και κράτησα μόνο αυτούς που αξίζουν. Η αλήθεια είναι ότι περνάω και μόνη μου καλά… Το μαγικό φίλτρο είναι ο έρωτας με την ζωή» δήλωσε η δημοσιογράφος. Και συνέχισε: «Ναι είμαι μόνη. Αυτή την περίοδο είμαι γεμάτη με τα επαγγελματικά. Στα προσωπικά άσ’ τα… Σε πληροφορώ ότι όλοι λένε: «Πώς είναι δυνατόν αυτή η γυναίκα να είναι μόνη. Μας δουλεύει;» Και νομίζουν ότι κάτι έχω. Ε λοιπόν, δεν έχω τίποτα». Όσο για το αν θα ξαναπαντρευόταν τόνισε: «Το μόνο που μπορώ αν σου πω είναι πως αφήνω τη ζωή να αποφασίσει για μένα».
Ενώ για τα μπότοξ δήλωσε: «Μια γυναίκα μπορεί να κάνει ό,τι θέλει προκειμένου να νιώθει καλά με τον εαυτό της».
Τέλος αναφέρθηκε και στη μείωση των αποδοχών της στο Alter: «Δεν μπορούσα να μείνω το χρυσό κορίτσι του Alter. Όταν κατάλαβα ότι υπάρχει ανάγκη και κάποιοι συνάδερφοι θα απολυθούν αν δεν δεχτώ μείωση του μισθού μου έκοψα 30% των αποδοχών μου». Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved