Μαραντόνα: “Αν χρειαστώ βοήθεια θα πάρω τον Μουρίνιο”
G-Sports

Μαραντόνα: “Αν χρειαστώ βοήθεια θα πάρω τον Μουρίνιο”

Ο Ντίεγκο Μαραντόνα δεν σταματά να εκπλήσσει τον κόσμο με τις δηλώσεις του. Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αργεντινής υποστήριξε ούτε λίγο ούτε πολύ πως ίσως ζητήσει προπονητικές συμβουλές από τον... Ζοσέ Μουρίνιο!


“Μου αρέσει ο Μουρίνιο. Έχω το τηλέφωνό του και ίσως τον πάρω τηλέφωνο. Έχουμε μιλήσει για πολλές ώρες για μπάλα, αμυντικές και επιθετικές τακτικές. Νομίζω πως είναι ο ιδανικός τύπος του οποίου το τηλέφωνο πρέπει να έχεις στο κομοδίνο και να τον καλέσεις αν χρειαστείς μια συμβουλή”.
Ωστόσο ο Μαραντόνα υποστήριξε πως εκείνος προτιμά την ομάδα του πιο επιθετική και όχι όπως ήταν η Ίντερ του Μουρίνιο στο Champions League λέγοντας: “Δεν πρόκειται να παίξω έτσι. Αλλά σε εκείνον λειτούργησε καλά. Κέρδισε το τρόπαιο”.
Ο Μαραντόνα αναφέρθηκε και στον Λιονέλ Μέσι για τον οποίο είπε πως είναι με διαφορά ο καλύτερος παίκτης σε αυτό το Μουντιάλ: “Δεν έχω δει ούτε έναν παίκτη στο Μουντιάλ που να είναι έστω και στο 30% του Λίο. Ίσως ακουστώ υπερόπτης αλλά δεν έχω δει ούτε παίκτη που να φτάνει το 30% του Καρλίτο μου! Αγαπώ την ομάδα μου!”

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved