Από το "Dancing"... στο πρωινό του ΑΝΤ1
Media

Από το "Dancing"... στο πρωινό του ΑΝΤ1

O ΑΝΤ1 δεν πάει διακοπές! Το infotainment συνεχίζεται για το κανάλι του Αμαρουσίου και αυτή τη φορά υποψήφιοι για πρωταγωνιστικό ρόλο είναι η Μαρία Νικόλτσιου, ο Δημήτρης Βλάχος και ο Σάββας Πούμπουρας.

To δίδυμο της εκπομπής "10 με 1 μαζί" πάει διακοπές και τη θέση τους παίρνουν... αστέρια του χορού. Ο Δημήτρης Βλάχος και ο Σάββας Πούμπουρας μπορεί να μην κατάφεραν να πάρουν το έπαθλο του Dancing with the stars, ωστόσο θεωρήθηκαν από τους υπευθύνους τα επόμενα τηλεοπτικά αστέρια κι έτσι ήρθε η ώρα να δοκιμαστούν.

Μπορεί η Μαρία Νικόλτσιου να ανήκει αρκετά χρόνια στο δυναμικό του Alpha και στην παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων, ωστόσο μετά τις συζητήσεις με τον ANT1, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να πει το «ναι», ενώ θα αναλάβει εξ ολοκλήρου την ενημερωτική ενότητα της εκπομπής. Για το ψυχαγωγικό κομμάτι της πρωινής εκπομπής, τα επικρατέστερα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι και συζητήθηκαν ήταν των Δημήτρη Βλάχου και Σάββα Πούμπουρα, οι οποίοι όπως μαθαίνουμε είναι θετικοί και απλώς αναμένουν τον προγραμματισμό της εκπομπής. Το μόνο που μένει είναι να πέσουν υπογραφές από τα τρία πρόσωπα. πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved