Η Αγάπη του Θάνου Πετρέλη
Showbiz

Η Αγάπη του Θάνου Πετρέλη

Ένα, υπάρχει και ζει για εκείνη! Δύο, γι αυτούς δεν υπάρχει αντίο! Τρία, μαζί γράφουν ιστορία! Κι αν δεν καταλάβατε, ο λόγος για τον Θάνο Πετρέλη και την τριών χρονών κορούλα του, την Αγάπη. Ο φακός του GOSSIP-TV συνέλαβε, πατέρα και κόρη, σε στιγμές χαλάρωσης και παιχνιδιού σε παιδότοπο παραλιακής καφετέριας.

Ο τραγουδιστής λόγω της προετοιμασίας του καινούριου του CD δεν έχει τον χρόνο που θα ήθελε για τις δυο κόρες του. Γι' αυτό όποτε βρίσκει λίγη ελεύθερη ώρα, προσπαθεί να την αφιερώσει με οποιοδήποτε τρόπο στα παιδιά του. Η πιο μικρή του κόρη είναι μόλις τριών μηνών, κι έτσι δεν μπορούσε να βρίσκεται κι εκείνη στην βόλτα του Θάνου και της Αγάπης στην παιδική χαρά. Αυτό όμως δεν στάθηκε εμπόδιο στην μικρή Αγάπη να παίξει και να διασκεδάσει με την ψυχή της, ακόμα και χωρίς την αδερφή της.
Ο τραγουδιστής την κράταγε διαρκώς στην αγκαλιά του και την άφησε από τα χέρια του μόνο όταν την ανέβασε στην τσουλήθρα, αργότερα στην κούνια και στην συνέχεια σε άλλα παιχνίδια του παιδότοπου. Η Αγάπη γελούσε συνέχεια και μαζί με εκείνη και ο Θάνος Πετρέλης, αποδεικνύοντας μας ότι κι αυτός είναι ένας ακόμα χαζομπαμπάς που δεν μπορεί να αντισταθεί μπροστά στο θέαμα της κόρης του όταν εκείνη, απλά χαμογελάει.
Όλη του η προσοχή ήταν στραμμένη στην μικρή του, η οποία δεν γκρίνιαξε καθόλου, όπως συνηθίζεται από παιδάκια της ηλικίας της, παρά το κρύο που είχε εκείνη την ημέρα. Φαίνεται να είναι ένα πολύ χαρούμενο κοριτσάκι, καθώς όλη την ώρα χαμογελούσε και έπαιζε με τον μπαμπά της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved