Δεν θα εμφανιστεί τελικά η μητέρα των παιδιών του
Showbiz

Δεν θα εμφανιστεί τελικά η μητέρα των παιδιών του

Από την ημέρα που ο Michael Jackson έφυγε από την ζωή όλο το ενδιαφέρον του κόσμου "έπεσε" πάνω στα τρία παιδιά του και την μητέρα των δύο εξ' αυτών, Debbie Rowe ως προς τις προθέσεις της σε σχέση με αυτά τα παιδιά. Η ίδια φαίνεται ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί αυτήν την δημοσιότητα, όπως φάνηκε και από επίθεσή της σε φωτογράφους και δημοσιογράφους χθες και τελικά ανακοίνωσε μέσω του δικηγόρου της πως ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο δεν πρόκειτια να παραστεί και στο Memorial Service σήμερα παρά το γεγονός ότι αρχικά είχε δηλώσει ότι θα πάει.

Όσον αφορά τα δύο παιδιά της Prince Michael και Paris. Εκεί έχει κάνει σαφές ότι δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την μοίρα τους. Οι δηλώσεις της Debbie σοκάρουν : “Ποτέ δεν ήμουν καλή μητέρα! Ποτέ δεν θα επιδιώξω να αναλάβω την κηδεμονία! Ποτέ δεν ένιωσα δεμένη με τα παιδιά! 'Ηταν καλύτερο συναίσθημα να δώσω τα παιδιά σε εκείνον παρά να τα κρατήσω σαν δικά μου! Ξέρω πως δε θα τα δω ποτέ ξανά!Δεν θέλω αυτά τα παιδιά στη ζωή μου! Τα παιδιά μου είναι τα ζώα μου τώρα!"

To story της γέννησής τους

13 χρόνια πριν ο Michael Jackson ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο του παιδί από τη σύζυγό του Debbie, μια γραμματέα στη δερματολογική κλινική που σύχναζε για περιποίηση προσώπου.
Σε συνέντευξη της πλέον η Debbie αποκάλυψε: “Ο Michael ήταν χωρισμένος, μόνος και ήθελε παιδιά!”
Ήμουν η μοναδική που του είπε: “θα κάνω τα παιδιά σου!” ήταν κάτι που έκανα για να είναι χαρούμενος.
Η 50χρονη Debbie μίλησε για την αληθινή σχέση της με τον Michael Jackson.
Παντρεύτηκαν το 1996 και χώρισαν το 1999, 3 χρόνια μετά. Η πρώτη “σύλληψη” έγινε στην κλινική όπου και έγινε η τεχνητή γονιμοποίηση. Ενώ ήταν έγκυος στο πρώτο παιδί ο Jackson κανόνισε τον γάμο τους στο Sydney τον Νοέμβριο του 1996. Η Debbie προσθέτει: “ Ο Jackson ήθελε να προσποιούμαστε πως είμαστε οικογένεια. Άλλα πότε δεν μέναμε μαζί σαν ζευγάρι, ποτέ δεν είχαμε ερωτικές επαφές! Γι'αυτό μου αγόρασε σπίτι. Πάντα ήταν το σπίτι “του” και το σπίτι “μου” ποτέ το σπίτι “μας”. Η δεύτερη “σύλληψη¨ έγινε με τον ίδιο τρόπο στην ίδια κλινική αλλά η γέννα ήταν δύσκολη και η Debbie δεν μπορούσε να κάνει άλλα παιδιά. Όταν ο Michael το έμαθε δεν ήθελε να κάνει τίποτα άλλο μαζί της. Της είχε δώσει ήδη ένα σπίτι και η Debbie δέχτηκε το πόσο των 7 εκατομμυριων euro ως αντάλλαγμα για την απομάκρυνση και την απαλλαγή της από την κηδεμονία των παιδιών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved