Μουσική... περιπέτεια  με ήχους της reggae
Showbiz

Μουσική... περιπέτεια με ήχους της reggae

Εκρήξεις αγάπης κι ενότητας θα κατακλύσουν τον ιππικό όμιλο στο Γουδή σ' ένα Φεστιβαλικό βράδυ όπου θα κυριαρχούν οι μουσικές συνώνυμο των καλοκαιρινών μας διακοπών.


Τρία σπουδαία ονόματα της διεθνούς reggae και dub σκηνής με τη συνδρομή local heroes, έρχονται να μας ταξιδέψουν. Ο αξεπέραστος Capleton, ο αισθαντικός Gentleman κι ο ασύγκριτος Mad Professor θα βρίσκονται στις 15 Ιουλίου στην Αθήνα για μια συναυλία που θα δονήσει το συναυλιακό μας καλοκαίρι. Ας μη ξεχνάμε εξάλλου ότι το νέο αίμα της Reggae κυλά δυναμικά στις φλέβες των κορυφαίων αυτών δημιουργών που φυσούν νέα πνοή στις βασικές ηχογραμμές των reggae dub tunes οδηγώντας τη reggae σκηνή στη νέα χιλιετία. Προμηνύονται μουσικές διαδρομές από εξαντλητικούς ρυθμούς μέχρι χαλαρές μελωδίες με στίχους που μιλούν στην ψυχή σε μια ανεπανάληπτη φεστιβαλική βραδιά που θα μας παρασύρει μέχρι τις ακτές της Αφρικής εκεί που υπάρχει χώρος μόνο για θετικά vibes. Παρών θα είναι και ο Capleton γνωστός κι ως The Fireman ή The Prophet, μια πραγματικά ιδιαίτερη περίπτωση της reggae κουλτούρας.
Το live θα ξεκινήσουν οι εκπληκτικοί Global Vibe από τη Θεσσαλονίκη, ένα από τα γνωστότερα κι ιστορικότερα Reggae, Ska, Dub συγκροτήματα της συμπρωτεύουσας.

Πηγή: in.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved