"Όχι.... όχι ο μπαμπάς μου..."
Showbiz

"Όχι.... όχι ο μπαμπάς μου..."

Η μητέρα του Michael Jackson έχει πάρει τουλάχιστον προσωρινά την επιμέλεια των τριών παιδιών του και όπως δείχνουν τα πράγματα θα την κρατήσει κιόλας γιατί παρά το γεγονός ότι ο ίδιος είχε πει πως θέλει να παιδιά του να μείνουν με την αδερφή του Janet, στην διαθήκη του ορίζει την μητέρα του ως κηδεμόνα. Σε τι κατάσταση όμως βρίσκονται τα ίδια τα παιδιά;

“Τα τρία παιδιά του “Jacko” ο 12χρονος Michael, η 11χρονη Paris και ο 7χρονος Blanket συνεχίζουν να παίζουν ανέμελα στον κήπο της γιαγιάς τους και να δείχνουν ευτυχισμένα” υποστηρίζει μία οικογενειακή φίλη.
Από τη άλλη ο μάνατζερ του τραγουδιστή, Frank Dileo, αποκάλυψε πως ανακοίνωσαν στα ανήλικα παιδιά τον θάνατο του αγαπημένου τους πατέρα και πως η πρώτη αντίδραση της μοναχοκόρης του ήταν να πει “ Όχι..όχι ο μπαμπάς μου”.
Ο μάνατζερ υποστήριξε πως ήταν η πιο επώδυνη στιγμή της ζωής του.
Το παιδί φαινόμενο όπως έχει χαρακτηριστεί ο “Jacko” είχε μεγάλη αδυναμία στα παιδιά του και φρόντιζε να περνάει αρκετές ώρες μαζί του, όπου τραγουδούσαν, χόρευαν και έγραφαν τραγούδια. Συγκεκριμένα, έλεγε πως ο μικρότερος γιος του τραγουδούσε υπέροχα και πως και τα 3 παιδιά του αγαπούσαν τον χορό. Εδώ και πολύ καιρό ο τραγουδιστής επιθυμούσε να γράψει ένα τραγούδι για τα αγαπημένα του παιδιά και αστειευόμενος έλεγε πως θα το ονομάσει “Οι 4 Jackson”.
Πολλοί αναρωτιόνταν αν θα τα έπαιρνε μαζί του στις συναυλίες του, αλλά ,ο ίδιος είχε πει πως δεν θα τα είχε μαζί του, όμως θα ανακοίνωνε μπροστά σε όλο το πλήθος των θαυμαστών του πως τα παιδιά του τον βοήθησαν να γράψει 1 τραγούδι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved