Δείτε το ιδιωτικό συμφωνητικό Δάντη-Θεοδώρου
Showbiz

Δείτε το ιδιωτικό συμφωνητικό Δάντη-Θεοδώρου

Τα φώτα της δημοσιότητας είδε το ιδιωτικό συμφωνητικό που είχαν υπογράψει ο Χρήστος Δάντης και η Φλώρα Θεοδώρου σχετικά το σπίτι που αυτή τη στιγμή διεκδικούν και οι δυο πλευρές, αλλά και τα υπόλοιπα περιουσιακά στοιχεία του πρώην ζευγαριού.


«Ο Χρήστος Βλαχάκης δεσμεύεται να μεταβιβάσει το ακίνητο στη Φλώρα Θεοδώρου, το οποίο ανήκει στην πλήρη και αποκλειστική κυριότητά του και για την αγορά του χορηγήθηκε στεγαστικό δάνειο. Η Φλώρα Θεοδώρου αναλαμβάνει την υποχρέωση της εξοφλήσεως του με τη λήψη του στεγαστικού δανείου για το σκοπό αυτό προς εξόφληση του οποίου θα εγγράψει νέα προσημείωση υποθήκης στο ακίνητο μετά τη διαγραφή της υπάρχουσας», αναφέρει χαρακτηριστικά στο ιδιωτικό συμφωνητικό, ενώ συνεχίζει: «Το αυτοκίνητο Mercedes θα μεταβιβαστεί στη Φλώρα Θεοδώρου. Ο Χρήστος Βλαχάκης θα εκδώσει και θα παραδώσει 3 μεταχρονολογημένες επιταγές, 15.000 Ευρώ -Μάιος 2010, 15.000 Ευρώ-Μάιος 2011, 20.000 Ευρώ Μάιος 2012 , δεδομένου ότι αποτελεί κοινή των συμβαλλομένων απόφαση να λύσουν με τη διαδικασία του συναινετικού διαζυγίου, τον γάμο τους».

Βέβαια, υπογραφές για το συναινετικό διαζύγιο δεν έπεσαν ποτέ. Το πρώην ζευγάρι άρχισε την κόντρα και οι δόσεις του σπιτιού έτρεχαν. Ο ένας περίμενε να πληρώσει ο άλλος και τελικά, όπως προκύπτει από το κείμενο των ασφαλιστικών μέτρων του Δάντη, «σαν να μην έφτανε αυτό, έλαβα ενημερωτική επιστολή από την τράπεζα και πληροφορήθηκα , ότι το δάνειο μου παρουσιάζει καθυστέρηση 3 δόσεων ποσού 6. 594.29 Ευρώ και κλήθηκα να καταβάλλω άμεσα το οφειλόμενο ποσό προκειμένου να διατηρηθεί η ομαλή συνεργασία μεταξύ εμού και της εν λόγω τράπεζας».

Η κόντρα φούντωσε και ο τραγουδιστής έστειλε "ραβασάκι" στη Φλώρα το εξώδικα με "δώρο" τα ασφαλιστικά μέτρα: «Μόνο κατόπιν της εξώδικης πρόσκλησης, καλώντας την για πολλοστή φορά εάν τελικώς έλαβε στεγαστικό δάνειο ώστε συνακολούθως να υλοποιήσουμε και την πρώτη συζήτηση του συναινετικού διαζυγίου , η αντίδικος επικαλέστηκε την οικονομική κρίση και γνωστοποίησε πώς παρότι έχει υποβάλλει αίτημα, δυσκολεύεται να λάβει προέγκριση».

Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved