Παναγιώτης Ψωμιάδης: «Η οικογένειά μου είναι η δύναμή μου»
G-Politics

Παναγιώτης Ψωμιάδης: «Η οικογένειά μου είναι η δύναμή μου»

«Πίσω από κάθε ισχυρό άνδρα κρύβεται μια ακόμη πιο ισχυρή γυναίκα» λένε, και στην περίπτωση του Παναγιώτη Ψωμιάδης κρύβεται… ολόκληρη οικογένεια.


«Η οικογένειά μου, η σύζυγός μου και τα παιδιά μου είναι η δύναμή μου. Σίγουρα είναι δύσκολα και για τη Τζούλια, όμως μας χαρακτηρίζει κάτι κοινό: η διάθεση για προσφορά. Γι αυτό είμαστε ζευγάρι, υπάρχει κατανόηση αλλά και πίστη σε αυτό που υπηρετούμε, το καλό του τόπου, το καλό των συμπολιτών μας» δηλώνει ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζει: «Με τη σάτιρα που μου κάνει ο Λάκης Λαζόπουλος γελάω πολύ. Ποτέ δεν με ενόχλησε καμία σάτιρα, παρά μόνο όταν ξεπερνά τα εσκαμμένα. Ο Λαζόπουλος είναι κορυφαίος να και πολλές φορές διαφωνώ μαζί του. Οι εκπομπές του είναι πάντα οάσεις στη σημερινή Ελλάδα, ακούγονται αλήθειες που είναι χρήσιμες σε όλους εμάς που ασχολούμαστε με τα κοινά με την πολιτική».
Ποιο είναι όμως το πιο ακραίο πράγμα που του έχουν ζητήσει καθ όλη τη διάρκεια της πολιτικής του πορείας; «Είναι τόσα πολλά τα ρουσφέτια που μου έχουν ζητήσει, που θα μπορούσα να γράψω βιβλίο. Ένα από τα πιο ακραία ρουσφέτια είναι εκείνο που ζήτησε μια κυρία: να αλλάξω την πορεία καθόδου των αεροσκαφών, γιατί την ενοχλούσαν στο σπίτι της» αναφέρει ο ίδιος.
Πηγή: Εγώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved