Πόλεμος για τα... μάτια της Βαλάντως
Showbiz

Πόλεμος για τα... μάτια της Βαλάντως

Η μάχη της Τροίας έγινε για τα μάτια της ωραίας Ελένης, η μάχη ανάμεσα σε ΑΝΤ1 και Alpha έχει ως θέμα της τη Βαλάντω! Το «Greek Idol» του Alpha βρίσκεται στο κέντρο της τηλεοπτικής σύρραξης! Οι δηλώσεις του Πέτρου Κωστόπουλου στο τελευταίο «Greek Idol» («εμείς βγάζουμε φωνάρες, όχι σαν κάτι άλλα talent shows που τελείωσαν πρόσφατα») πυροδότησαν την ατμόσφαιρα.

Αμέσως μετά τους υπαινιγμούς του Κωστόπουλου ο ΑΝΤ1 άνοιξε τα χαρτιά του. Ούτε λίγο ούτε πολύ διεκδικεί λίγη από τη λάμψη της Βαλάντως, ασχέτως αν κάποιοι στο κανάλι του Αμαρουσίου έβγαλαν τα μάτια τους μόνοι τους.

Η σχολή φωνητικής «Fame Studio», που ανήκει στον όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ, υποστηρίζει με πανηγυρικού στιλ ανακοίνωση ότι η 22χρονη Κύπρια είναι σπουδάστριά της, αναφέροντας: «Η Βαλάντω Τρύφωνος που αναδείχθηκε Greek Idol της Ελλάδας στο ομώνυμο talent show είναι σπουδάστρια της σχολής φωνητικής τέχνης του εργαστηρίου ελευθέρων σπουδών του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ».

Κι αν αναρωτιέστε γιατί τότε η Βαλάντω δεν συμμετείχε στο «X- Factor», που είναι το δικό τους talent show, η απάντηση δίνεται από την ίδια τη Βαλάντω. «Είχα πάει στις auditions για το “X-Factor” που είχαν γίνει στην Κύπρο, αλλά δεν πέρασα»! Σίγουρα αυτό δημιουργεί εσωτερικό πρόβλημα στον ΑΝΤ1, αφού κάποιοι αναγνωρίζουν πως με την παρουσία της στο talent show του Alpha «μάγεψε κριτές και κοινό με τη φωνή της», ενώ την κράτησαν εκτός του δικού τους talent show.

Εκείνο ωστόσο που έχει προκαλέσει τριγμούς στο κανάλι του Αμαρουσίου είναι το περιεχόμενο του δελτίου Τύπου που στάλθηκε για τη Βαλάντω. «Υστερα από πολλή προσπάθεια η Βαλάντω Τρύφωνος είδε το όνειρό της να γίνεται πραγματικότητα, αφού με τη νίκη της στο talent show εξασφάλισε το πρώτο της δισκογραφικό συμβόλαιο». Κάτι που δικαιώνει τις αποφάσεις του Alpha και τραυματίζει ακόμα περισσότερο το δικό τους talent show. Μπορεί λοιπόν το «X-Factor» να κέρδισε υψηλότερες τηλεθεάσεις από το «Greek Idol», αλλά φαίνεται ότι στον Alpha κάνουν καλύτερες επιλογές! Στον αγώνα μποξ λοιπόν προκειμένου να κερδίσουν μερίδιο από την προβολή της νικήτριας, έχασαν στα σημεία, αφού το «έπαθλο» πήγε στους ανταγωνιστές! πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved