Νατάσσα Θεοδωρίδου: Οι άντρες, οι κόρες της και  τα reality
Showbiz

Νατάσσα Θεοδωρίδου: Οι άντρες, οι κόρες της και τα reality

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου μίλησε για τη σχέση με τις κόρες της, τους άντρες, τα talent show, τα “βάζει” με τους κριτές των reality και αποκαλύπτει ότι και η ίδια δέχθηκε μείωση των αποδοχών της.


«Είναι οφθαλμοφανές ότι τα παιχνίδια αυτά κάνουν κακό στα παιδιά, το καλό τραγούδι δεν μπορεί να το βλάψει τίποτε. Δεν γίνεται να λες σε κάποιον που βγαίνει να πει ένα δανεικό τραγούδι ότι το ερμήνευσε μοναδικά! Αν ήταν εξαιρετικός δεν θα ήταν εκεί, θα του είχαν κάνει δίσκο. Αυτό που με στεναχωρεί είναι τα σχόλια των κριτών. Είναι κρίμα να συμβαίνει αυτό επειδή κάποιοι κριτές παίζουν το παιχνίδι του εκάστοτε καναλιού. Αφού κάποιος θέλει να μπει σε μια κριτική επιτροπή, ας λέει τουλάχιστον την αλήθεια» είπε xαρακτηριστικά η Νατάσσα Θεοδωρίδου για τα reality. Και πρόσθεσε: «Είναι αμαρτία να γεμίζουν το ταμείο ενός καναλιού εις βάρος της ψυχής ενός παιδιού». Μάλιστα δεν θα ήθελε ποτέ να είναι μέλος κριτικής επιτροπής. «Ποτέ. Αν συμμετείχα θα με έδιωχναν από τη δεύτερη μέρα. Η αλήθεια είναι ότι δεν πιστεύω σε αυτό το θεσμό. Είναι ψεύτικος και το έχει αποδείξει ο χρόνος».
Όσο για την μείωση των αποδοχών της δήλωσε: «Φυσικά έχουν αλλάξει τα δεδομένα στις αμοιβές. Αλλά ο σωστός επαγγελματίας δεν τρομοκρατείται, απλώς επιβιώνει και προσαρμόζεται».
Πώς είναι η σχέση με τις κόρες της; «Υπάρχει ισορροπία γιατί δεν είμαστε ούτε φίλες, ούτε όμως υπάρχει παραδοσιακή σχέση μαμάς-κόρης. Επειδή είμαστε μόνο γυναίκες στο σπίτι λειτουργούμε με πολύ καλή συνεννόηση».
Όσο για τους άντρες είπε: «Με γοητεύει σε έναν άντρα το χιούμορ γιατί είναι ένδειξη ευφυΐας και πολιτισμού, η ευγένεια και σίγουρα το να έχει τα δικά του ενδιαφέροντα». Και συνέχισε: « Όταν συμπορεύεσαι με τον άλλον , αλλά διατηρείς την ανεξαρτησία σου, τότε έχεις βρει τις ισορροπίες. Στον κοινό σας δρόμο να μην θέλεις να αλλάξεις τον άλλον. Τον βρήκες κάπως, επέλεξες να είσαι μαζί του και αν σου αρέσει, στην πορεία δεν πρέπει να του ζητάς να αλλάξει».
Τέλος, η τραγουδίστρια αναφερόμενη στον χρόνο και κατά πόσο έχει συμφιλιωθεί μαζί του είπε: «Καλύτερα να είσαι φίλος με το χρόνο παρά να ανταγωνίζεσαι… Πλαστικές μπορεί να έχει κάνει η φίλη σου ή συνάδερφός σου, γιατί να μας ενοχλούν αυτές των επωνύμων;».
Πηγή: CELEBRITY

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved