Effie Awards Hellas: Μεγάλος νικητής η καμπάνια "Το τηλέφωνο του λαού"
G-Business

Effie Awards Hellas: Μεγάλος νικητής η καμπάνια "Το τηλέφωνο του λαού"

Μεγάλος νικητής της χθεσινής βραδιάς των Effie Awards Hellas 2010 ήταν η Pollen, η οποία κατέκτησε το Grand Effie για την εκστρατεία «Το τηλέφωνο του λαού» για το 11880 της Newsphone Hellas.

«Για μία εταιρεία που μετράει μόλις έναν χρόνο ζωής το βραβείο αποτελεί γούρι και μεγάλη προίκα για τη συνέχεια», δήλωσε ο Πολύκαρπος Ζαλώνης, παραλαμβάνοντας το βραβείο από τον Ζαφείρη Χαραλαμπίδη, Εμπορικό Διευθυντή του Mega. Η Pollen απέσπασε συνολικά δύο βραβεία και τα δύο για το 11880, καθώς η εν λόγω εκστρατεία κέρδισε και Gold Effie στην κατηγορία Tηλεπικοινωνίες / Τεχνολογία / Άλλα Αναλώσιμα. Στους μεγάλους κερδισμένους της βραδιάς περιλαμβάνεται και η Lowe Athens,
η οποία απέσπασε τα περισσότερα βραβεία, 6 συνολικά - εκ των οποίων τα 3 Gold. Ακολουθούν με 4 βραβεία Effies η McCann Erickson, η Bold και η Spot JWT, ενώ από τρία βραβεία κέρδισαν η Cream και η BBDO Athens- για την τελευταία μάλιστα και τα 3 ήταν Gold. Από 2 Effies απέσπασαν η Olympic DDB και η Leon & Partners και τέλος από 1 η Adel Saatchi & Saatchi, η Frank, η Mindworks Interactive και η OgilvyOne Worldwide Athens. Τα περισσότερα Gold Effies, από 3, απέσπασαν BBDO Athens και Lowe Athens.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved