Τα κατοικίδια των επωνύμων
Showbiz

Τα κατοικίδια των επωνύμων

Ιδιαίτερη αδυναμία στα κατοικίδιά τους έχουν αρκετοί επώνυμοι.

Η Κατερίνα Τσάβαλου λατρεύει το γάτο της. «Ο Φιόγκος – όνομα άγνωστης προσέλευσης – είναι σιαμέζος γάτος, πέντε χρονών, υιοθετημένος από τη γάτα της κολλητής μου. Το χαϊδευτικό του είναι Φιογκοφρέτος! Είχα πάντα σκυλάκια αλλά είπα να το δοκιμάσω με τις γάτες μια και μένουν πιο εύκολα μόνες τους. Όταν βλέπω τηλεόραση του αρέσει να κάθεται ακριβώς μπροστά της και να με κοιτάζει κατάματα. Είναι πολύ πεισματάρης και του αρέσει να εξαφανίζεται μέσα σε ντουλάπες. Παρόλο που μένω στον πέμπτο όροφο νιαουρίζει από τη στιγμή που θα μπω στην πολυκατοικία. Είναι φοβερός γάτος» δήλωσε η ηθοποιός.
Η Κατερίνα Καινούργιου έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο σκυλάκι της. «Ο Γιούντζι είναι δώρο από μια φίλη. Μου άρεσαν και έτσι πάντα είχα ζωάκια. Έχω και άλλα δυο σκυλάκια και ο Γιούντζι είναι η νέα άφιξη. Η αγαπημένη του κρυψώνα είναι ο καναπές, ενώ έχει φάει ήδη δυο ζευγάρια παντόφλες. Θέλει να τρώει συνέχεια και όταν με βλέπει να τρώω έρχεται και κάθεται δίπλα μου μέχρι να του δώσω κάτι» δήλωσε η παρουσιάστρια.
Ο Αττίλας είναι ο σκύλος του Κώστα Σόμμερ, τον οποίο ο ηθοποιός λατρεύει. «Είναι ένα αμερικανικό ακίτα ιδανικό για σωματοφύλακας και φύλακας χώρου. Στην Ιαπωνία θεωρούνται σχεδόν ιερά ζώα, μια και στο παρελθόν τα είχαν οι σαμουράι για να πολεμούν παρέα τους. Όταν απουσίαζα μέρες για κάποιο ταξίδι για να μου δείξει ότι έχει ενοχληθεί πήγαινε και μου ξήλωνε το καλώδιο της δορυφορικής κεραίας. Μόλις σταμάτησα να τον μαλώνω σταμάτησε και εκείνος» δήλωσε ο ηθοποιός.

Πηγή: INSTYLE

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved