Κώστας Καπετανίδης: “Ο Ψινάκης παρακαλούσε να μπει στην επιτροπή του Greek Idol”
Showbiz

Κώστας Καπετανίδης: “Ο Ψινάκης παρακαλούσε να μπει στην επιτροπή του Greek Idol”

Ειλικρινής και αυθεντικός ο Κώστας Καπετανίδης μιλά για όλα και απαντά τόσο στον Ηλία Ψινάκη, όσο και για τις κόντρες του μέσα στο talent show.

“Διάβασα σε πολλά blogs ότι ξαφνικά η Ρούλα επιτίθεται στον Καπετανίδη σαν να την έχει τσιμπήσει μύγα τσε τσε και ότι όλο αυτό είναι στημένο. Η κόντρα μου με τη Ρούλα ήταν πραγματική. Έχω αιφνιδιαστεί πολλές φορές από... την επίθεσή της και εννοείται ότι έχω προσπαθήσει να αμυνθώ. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει, θέλω να πιστεύω ότι προκύπτει από την πίεση του live. Αλλά πάλι γιατί μόνο σε μένα βρε παιδί μου; Απορώ!” δήλωσε ο σκηνοθέτης και συνέχισε αναφορικά με το αν έχει ανοιχτό μέτωπο με τον Πέτρο Κωστόπουλο λέγοντας: “Σε συνεχή κόντρα δεν είμαστε. Νομίζω ότι έχουμε άλλο στυλ και άλλη άποψη για τα πράγματα. Πολλές φορές δεν μου αρέσει η φρασεολογία που χρησιμοποιεί και το ότι χτυπάει τα χέρια του στο τραπέζι. Αναγνωρίζω όμως ότι η παρουσία του συμπληρώνει αρκετά κομμάτια του παζλ της εκπομπής.”

Όσο για τα σχόλια του Ηλία Ψινάκη, ο Κώστας Καπετανίδης τόνισε: “Τί να απαντήσω; Δεν είμαστε λίγοι αυτοί που γνωρίζουμε ότι ο Ηλίας παρακαλούσε να μπει στην επιτροπή του Greek Idol. Δεν τα κατάφερε και μάλλον γι' αυτό του βγαίνει αυτή η χολή.”

Ο Κώστας Καπετανίδης σχολίασε και το Dancing with the Stars για το οποίο είπε: “Είδα πολύ dance και λίγο stars”.

Πηγή: ΘΕΜΑ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved