Μαρία Ιωαννίδου: «Έκοψα τα μαλλιά μου γιατί άρχισα χημειοθεραπείες»
Showbiz

Μαρία Ιωαννίδου: «Έκοψα τα μαλλιά μου γιατί άρχισα χημειοθεραπείες»

«Έκοψα τα μαλλιά μου αναγκαστικά γιατί ξεκίνησα χημειοθεραπείες», αποκάλυψε η Μαρία Ιωαννίδου χωρίς όμως να χάνει το κουράγιο και το χαμόγελό της.

Με κοντό μαλλάκι έκανε την εμφάνισή της σήμερα στην εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα» η ηθοποιός, η οποία μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της. "Είμαι ακόμα Δαυίδ. Παλεύω με έναν Γολιάθ, αλλά θα τον φάω», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ιωαννίδου προσθέτοντας: «Έχω ακόμα όνειρα. Έχω ακόμα πράγματα να κάνω, δεν έχω αποφασίσει να καταθέσω τα όπλα».
Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που περνά τον τελευταίο καιρό με τις χημειοθεραπείες, τόνισε όμως ότι μπορεί το καλοκαίρι της να μην είναι σαν τα προηγούμενα, αλλά από τον Οκτώβριο θα επιστρέψει δριμύτερη. «Αισθάνομαι σαν Χιροσίμα. Σαν μια βόμβα να μπαίνει μέσα μου γιατί κάνω χημειοθεραπεία». Πρόσθεσε όμως ότι έχει δίπλα της, λίγους και καλούς ανθρώπους που στέκονται στο πλευρό της και την στηρίζουν, τονίζοντας ότι η συμπαράσταση των δικών της ανθρώπων είναι αυτό που της δίνει δύναμη για να πάει παρακάτω.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved