Κύπρια τραγουδίστρια παλεύει με τον Καρκίνο
Showbiz

Κύπρια τραγουδίστρια παλεύει με τον Καρκίνο

Εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια, μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στο ελληνικό τραγούδι που έχει βγάλει ποτέ η Κύπρος, ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά. Πρόκειται για πασίγνωστη τραγουδίστρια που εδώ και αρκετό καιρό γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα και μάλιστα εμφανίζεται σε μεγάλα νυχτερινά σχήματα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, όμως παλεύει να νικήσει τον... χειρότερο εφιάλτη.

Παλεύει με τον Καρκίνο. Παρά τον προσωπικό Γολγοθά της, η ερμηνεύτρια δεν έχει επιτρέψει σε κανέναν να γνωρίζει το δράμα της και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να μείνει το όλο θέμα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Και φυσικά κι από τους δικούς της ανθρώπους γιατί δεν θέλει με τίποτα να τους στεναχωρήσει.

Επτασφράγιστο μυστικό

Ήταν πριν από τέσσερα χρόνια όταν η τραγουδίστρια η οποία στολίζει τους τοίχους του σπιτιού της με χρυσούς δίσκους, μάθαινε από τον προσωπικό της γιατρό ότι πάσχει από την επάρατη νόσο. Από την πρώτη στιγμή όμως η ίδια θέλησε να παλέψει με όλες της τις δυνάμεις, αποδεικνύοντας πως είναι μια πραγματική αγωνίστρια. Και όχι μόνο πάλεψε αλλά κατάφερε να μην καταλάβει κανένας από τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται ή ακόμα και τους δικούς της κοντινούς ανθρώπους ότι αντιμετωπίζει ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της. Παρά το γεγονός ότι υπήρξαν μέρες που η ίδια ένιωθε πολύ χάλια σωματικά αλλά και ψυχολογικά, δεν επέτρεψε ποτέ στον εαυτό της να καταρρεύσει ή να παραδοθεί και γι’ αυτό ούτε οι θαυμαστές της κατάλαβαν κάτι καθώς δεν έλειψε ούτε μέρα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και τις εμφανίσεις της. Παρ’ όλα αυτά, ο αγώνας που δίνει εδώ και τέσσερα χρόνια είναι πολύ μεγάλος και μερικές φορές πολύ άνισος. Ούτε για μία στιγμή όμως δεν έχει λυγίσει, καθώς η δύναμη της ψυχής της και το σθένος που διαθέτει είναι αστείρευτο. Και ένας από τους κυριότερους λόγους που η ίδια δεν θέλει να μαθευτεί το οτιδήποτε είναι ότι δεν θέλει να στενοχωρήσει τους γονείς της που δεν γνωρίζουν απολύτως τίποτα για το προσωπικό της δράμα. Η τραγουδίστρια, γνωρίζει πολύ καλά πως η δημοσιοποίηση της κατάστασής της θα βύθιζε στη θλίψη τον πατέρα της και τη μητέρα της και έτσι κάνει ό,τι μπορεί ώστε να μην γίνει γνωστή η πικρή ιστορία της.
Σε ό,τι αφορά τώρα την κατάσταση της υγείας της, άλλες περιόδους είναι καλά και άλλες περιόδους καθόλου μιας και αναγκάζεται συχνά να υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες, ελπίζοντας πως κάποτε θα καταφέρει να νικήσει τον μεγάλο της εχθρό που απειλεί την ίδια της τη ζωή. Στον άνισο αγώνα που δίνει, μπορεί να κερδίζει μερικές μάχες, δεν έχει καταφέρει όμως να νικήσει ολοκληρωτικά τον πόλεμο. Και μέχρι τότε, αναγκαστικά θα ανεβαίνει μόνη της τον Γολγοθά της, όπως η ίδια επέλεξε.

Πηγή: showtime-cy

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved