Χρήστος Δάντης: «Στοχεύουν την έγκυο σύντροφό μου»
Showbiz

Χρήστος Δάντης: «Στοχεύουν την έγκυο σύντροφό μου»

Δεν λέει να κοπάσει η κόντρα μεταξύ του Χρήστου Δάντη και της Φλώρας Θεοδώρου, με το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι να ανταλλάσει βαρύτατες εκφράσεις με αφορμή το σπίτι τους στη Γλυφάδα.

Μιλώντας στο star, ο τραγουδιστής κατηγόρησε την Φλώρα πως στοχεύει την έγκυο σύντροφό του, ενώ εκείνη υποστήριξε πως της ζήτησε να τα ξαναβρούν ενώ είχε σχέση με την άλλη γυναίκα!

«Όλο αυτό είναι μια φανερή επίθεση κατά της εγκυμονούσης συντρόφου μου. Παρόλα αυτά, όσον αφορά την εγκυμοσύνη της, εύχομαι να εξελιχθεί ομαλά. Εκείνη δεν έχει καμία δουλειά σε όλο αυτό και παρακαλώ θερμά να μην την ανακατεύουν», είπε ο τραγουδιστής και πρόσθεσε πως θα προασπίσει το συμφέρον των παιδιών του και όσων αγαπά.

Μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη, η Φλώρα Θεοδώρου τόνισε πως ερωτεύθηκε και αγάπησε πολύ τον τραγουδιστή. «Νομίζω ότι θέλει να με καταρρακώσει, να βάλει ξαφνικά ένα Χ», είπε αναφερόμενη στη νέα σχέση του εν διαστάσει συζύγου της.

Από την πλευρά του, ο τραγουδιστής τονίζει πως θέλει να τελειώσουν όλα αυτά και να τα πουν στα δικαστήρια, προκειμένου να παντρευτεί ξανά. «Δεν θέλω να πω τίποτα... Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει μέσω των δικαστηρίων, εκεί θα φανούν όλα», συμπληρώνει.

«Ποιά είναι η αλήθεια και ποιό το ψέμα; Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου ζήτησε να παντρευτούμε ο Χρήστος. Ήμασταν έτοιμοι να βγούμε και μου είπε ότι είναι ερωτευμένος με κάποια άλλη γυναίκα», λέει η Φλώρα και διηγείται την στιγμή που ο Χρήστος Δάντης της είπε ότι το μυαλό του ήταν μοιρασμένο σε εκείνη, την νέα του σύντροφο και το παιδί του. «Μέσα σε 8 λεπτά τελείωσε», προσθέτει φανερά καταβεβλημένη.

Ο Χρήστος Δάντης έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του. Ήδη, ετοιμάζεται να φύγει διακοπές με τη γυναίκα που αγαπά, όπως έχει δηλώσει στις συνεντεύξεις του.

Η Φλώρα, αν και δηλώνει πως θέλει να ερωτευθεί ξανά, τονίζει πως δεν ξέρει κατά πόσο είναι έτοιμη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved