Νίκος Κουρής: «Έχω βαρεθεί τον εαυτό μου»
Showbiz

Νίκος Κουρής: «Έχω βαρεθεί τον εαυτό μου»

Ο Νίκος Κουρής άμεσος και ειλικρινής μιλά για τον εαυτό του και δηλώνει πως στα 37 του ίσως και να έχει γίνει πιο «κανονικός».

Στην ερώτηση αν έχει βαρεθεί πράγματα που ζούσε μέχρι τώρα, ο ηθοποιός απάντησε: «Τον εαυτό μου έχω βαρεθεί. Και αυνεχίζω να με βαριέμαι πολλές φορές και συχνά: Τις σκέψεις μου, το μυαλό μου, τον τρόπο που σκέφτομαι μερικά πράγματα που με μπερδεύουν όταν δεν μπορώ να βγω από κακές σκέψεις ή από καταστάσεις που με εγκλωβίζουν.»

Όσο για το αν υπήρξαν πράγματα που έκανε με το «πρέπει» και όχι με το «θέλω» τόνισε: «Και τα «όχι» και τα «ναι» μας για κάποιο λόγο γίνονται. Όχι, δεν μετανιώνω για κάτι. Από τον τρόπο που αντιλαμβάνομαι τα πράγματα, από τον τρόπο που θέλω να δουλεύω, από αυτό που αισθάνομαι ότι μου αρέσει να κάνω δεν έχει αλλάξει τίποτα. Έχουν αλλάξει κάποια πράγματα μόνο σε σχέση με τον τρόπο που θέλω να ζω συνολικότερα τη ζωή μου.»

Αναφερόμενος στο αν έχει γίνει πιο κοινωνικός δήλωσε: «Δε έχω αλλάξει καθόλου στη βάση μου. Ίσως στα 37 μου να έχω γίνει πιο «κανονικός».

Πηγή: Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved