"Κάτι ψήνεται" : Η ελληνική κουζίνα στη γαλλική tv
Media

"Κάτι ψήνεται" : Η ελληνική κουζίνα στη γαλλική tv

Γευστικές εκπλήξεις, πικάντικες ανατροπές, ευφάνταστες γεύσεις, αλλά και φιλικές παρέες με άρωμα Ευρώπης!

Πριν από ένα μήνα, το Γαλλικό κανάλι Μ6 πραγματοποίησε στη χώρα μας γυρίσματα για ένα special επεισόδιο της γαλλικής εκδοχής του «Κάτι ψήνεται».
Διαφορετικής εθνικότητας άνθρωποι ήρθαν πιο κοντά και μοιράστηκαν γαστρονομικούς πειρασμούς, ζεστές ανθρώπινες σχέσεις που δημιουργούνται γύρω από ένα φιλικό τραπέζι, αλλά και σημαντικά στοιχεία από τον πολιτισμό της χώρας τους. Ένα special επεισόδιο όπου συμμετείχαν άτομα από 5 χώρες της Ευρώπης.
Μια Γαλλίδα, μια Γερμανίδα, ένας Βέλγος, ένας Άγγλος και μια Ελληνίδα! Καθένας από αυτούς φιλοξένησε στην πατρίδα του τους υπόλοιπους τέσσερεις έτσι ώστε να πάρουν μια μικρή γεύση όχι μόνο από τα εδέσματα κάθε χώρας αλλά και από την κουλτούρα της. Ελληνικά χρώματα και αρώματα έφερε στην εκπομπή η Αλίνα, ως εκπρόσωπος της Ελλάδας. Η Αλίνα, 35 ετών, είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων και είχε συμμετάσχει στο αγαπημένο πρόγραμμα του Alpha «Κάτι ψήνεται», την εβδομάδα 7-11 Δεκεμβρίου 2009, όπου και αναδείχθηκε νικήτρια. Αυτή τη φορά η Αλίνα μαγείρεψε τα πιο αντιπροσωπευτικά ελληνικά εδέσματα και έκλεψε τις εντυπώσεις με τις γαστρονομικές δημιουργίες της αλλά και το αστείρευτο κέφι της. Τα γυρίσματα για το πρώτο πιάτο έγιναν στην παραλία της Βουλιαγμένης. Η Ελληνίδα οικοδέσποινα εξέπληξε τους φιλοξενούμενους της καθώς έστρωσε το ιδιαίτερο τραπέζι της δίπλα στο κύμα! Το κυρίως πιάτο το απόλαυσαν στο σπίτι της.
Ο επίλογος αυτής της μαγικής βραδιάς ήταν άκρως μελωδικός αλλά και χορευτικός!
Η Αλίνα έδωσε τον καλύτερο εαυτό της και οι τέσσερεις φιλοξενούμενοί της γεύτηκαν την ελληνική φιλοξενία, μυήθηκαν στην ελληνική κουζίνα χόρεψαν παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς και πέρασαν μια αξέχαστη βραδιά η οποία είχε έντονο ελληνικό χρώμα! Όλοι οι ερασιτέχνες σεφ ξεδίπλωσαν το….ταλέντο τους και παρουσίασαν μοναδικές γεύσεις από την πατρίδα τους. Νικητής όμως ήταν μόνο ένας, ο Καρίμ από το Βέλγιο. Αυτό το ξεχωριστό επεισόδιο προβλήθηκε πριν από λίγες ημέρες από το Γαλλικό κανάλι Μ6 και έδωσε την ευκαιρία σε εκατομμύρια τηλεθεατές να… «γευτούν» την γαστρονομική παράδοση και φιλοξενία της Ελλάδας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved