Παύλος Χαϊκάλης: «Είμαστε λίγο «δήθεν» όλοι μας, πολιτικοί και λαός»
Showbiz

Παύλος Χαϊκάλης: «Είμαστε λίγο «δήθεν» όλοι μας, πολιτικοί και λαός»

Έκλεισε 25 χρόνια στο θέατρο. Πολυάσχολος, τελειομανής και λάτρης των γαστριμαργικών απολαύσεων, ο Παύλος Χαϊκάλης περιοδεύει αυτό το καλοκαίρι ανά την Ελλάδα με την παράσταση «Ιππής» του Αριστοφάνη μαζί με τον Γιώργο Αρμένη.


«Λάθος αντιμετώπιση το βόλεμα του παιδιού μας ή της οικογένειας. Δεν ενδιαφέερται αν το παιδί του είναι ικανό να πάει σε μια δουλειά γι’ αυτό και φτάσαμε στο Δημόσιο οι περισσότεροι να είναι άχρηστοι… Ουδέποτε υπήρξε σεβασμός του Ελληνικού κράτους απέναντι στον πολίτη και τούμπαλιν. Νομίζω ότι είναι το σημείο αναφοράς για να μπορέσουν να λειτουργήσουν τα πράγματα. Είμαστε λίγο «δήθεν» όλοι μας τόσο οι πολιτικοί όσο και ο λαός» δήλωσε ο ηθοποιός για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας.
Όσο για την κρίση τόνισε: «Αισθάνομαι ότι κάτι άλλο κρύβεται από κάτω. Ξένα συμφέροντα που προσπαθούν να επιβάλλουν την εκμηδένιση ενός λαού. Οι πολιτικοί μας είναι υπηρέτες αυτής της κατάστασης».
Ο Παύλος Χαϊκάλης θα είναι όλο το καλοκαίρι με μια βαλίτσα στο χέρι μιας και «θα είμαστε φορτισμένοι με ελπίδες και όνειρα για να μεταδώσουμε στο κόσμο την αγάπη και το πάθος του Αριστοφάνη». Πηγή: Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved