Ναταλία Λιονάκη: Ξανά σε μοναστήρι!
Showbiz

Ναταλία Λιονάκη: Ξανά σε μοναστήρι!

Η Ναταλία Λιονάκη ξαναφοράει τα ράσα! Βέβαια στην πραγματικότητα δεν τα αποχωρίστηκε ποτέ. Όλο αυτό το διάστημα που εγκατέλειψε τη μονή στις Μοίρες και ζει στο σπίτι της, στο Παγκράτι, εξακολουθεί να φοράει την ένδυση της δόκιμης μοναχής.

Μαύρη φούστα, μαύρη μπλούζα και τα μαλλιά μαζεμένα πίσω. Στην ουσία, μετέφερε τον κλειστό ευλαβικό της βίο στο δωμάτιο του πατρικού της σπιτιού. Προσεύχεται καθημερινά, διαβάζει την Αγία Γραφή, ακολουθεί πρόγραμμα μοναχικού βίου και αρνείται οποιαδήποτε δραστηριότητα την επανεντάσσει στην επίγεια, υπερκαταναλωτική και γεμάτη πειρασμούς ζωή. Πρόγραμμα στο οποίο προσπαθεί να προσαρμοστεί για χάρη της κόρης της και η μητέρας της Τζένη.

Η Ναταλία κάνει ατελείωτες συζητήσεις με τη μητέρα της. Ασπάζεται τις απόψεις της, αλλά προσπαθεί να της εξηγήσει ότι «η ευτυχία δεν κρύβεται κατ’ ανάγκη στα τετριμμένα». Αισθάνεται όμορφα να συζητάει με τον νέο της πνευματικό (σε μονή στα Μεσόγεια), ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που επισκέπτεται μοναστήρια της Αττικής και συνδιαλέγεται με τους μοναχούς.

Σήμερα η Ναταλία αισθάνεται την ανάγκη να επιστρέψει ξανά στον μοναχικό βίο. Επιθυμία της είναι να μονάσει σε ένα μοναστήρι στα Σπάτα, όπου «έζησε» όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα, τα Θεία Πάθη. Είναι η μονή όπου εκκλησιάζεται τις περισσότερες Κυριακές. Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved