“Θα είμαι εκεί για τα παιδιά του Michael όποτε με χρειαστούν”
Showbiz

“Θα είμαι εκεί για τα παιδιά του Michael όποτε με χρειαστούν”

Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της τελετής αποχαιρετισμού του Michael Jackson ήταν όταν διαβάστηκε η συλλυπητήρια επιστολή ενός από τα πιο κοντινά πρόσωπα του βασιλιά της ποπ, της Diana Ross, όπως αργότερα και του Nelson Mandela...

Ο Jackson ήταν μέρος της ζωής μου και δεν μπορώ να βρω τις κατάλληλες λέξεις για να εκφράσω τα συναισθήματά μου” ανέφερε στην επιστολή της η Diana Ross και συνέχιζε: “Ο Michael ήθελε να είμαι κοντά στα παιδιά του και εγώ θα είμαι εκεί αν ποτέ με χρειαστούν. Ελπίζω σήμερα όλοι όσοι τον αγάπησαν να έρθουν πιο κοντά. Στέλνω την αγάπη μου και τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του”.

Στη συλλυπητήρια επιστολή του, ο Mandela τόνιζε: “Είναι λυπηρή η είδηση του προώρου θανάτου του Μichael Jackson. Με τον Michael ήρθαμε πιο κοντά όταν άρχισε να επισκέπτεται και να κάνει εμφανίσεις στη Νότια Αφρική. Δεθήκαμε και έγινε μέλος της οικογένειάς μας. Θαύμαζα πάντα το ταλέντο του και το γεγονός ότι έβγαινε νικητής ύστερα από τόσες τραγικές καταστάσεις στη ζωή του. Ο Michael ήταν ένας θρύλος της μουσικής βιομηχανίας και πενθούμε μαζί με τα εκατομμύρια θαυμαστές του παγκοσμίως. Συμπάσχω με την οικογένειά του και τους φίλους του. Θα μας λείψει και θα τον θυμόμαστε για πάντα”.Φυσικά μετέφερε και τα συλλυπητήρια από την οικογένειά του και τη σύζυγό του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved