Σταμάτης Μαλέλης: "Λιάγκα, μακριά από το STAR!"
Media

Σταμάτης Μαλέλης: "Λιάγκα, μακριά από το STAR!"

Ο Σταμάτης Μαλέλης μίλησε για τα νούμερα τηλεθέασης, την κόντρα Μελέτη-Λιάγκα και για τον φίλο του Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος την επόμενη σεζόν με την Φαίη Σκορδά θα κάνουν πρωινή εκπομπή στο Μεγάλο Κανάλι και αναζητούν αρχισυντάκτη.


"Τα κανάλια έχουν καταργήσει τα συνολικά νούμερα. Αν με ρωτήσεις ποιος είναι πρώτος το πρωί, θα σου πω η «Πρωινή Μελέτη», που είναι πρώτη στα νεανικά κοινά. Επ’ ευκαιρία: «Φίλε, Γιώργο Λιάγκα, από το ραδιόφωνο μην αλλοιώνεις τα νούμερα, όπως έλεγες ότι είναι πρώτος στα νεανικά κοινά ο Παπαδάκης, μη βγάζεις τα προσωπικά σου σε μία εκπομπή». Είχε δίκιο η Μελέτη να θυμώσει, αφού είναι πρώτη στους αριθμούς. Ο Γιώργος θα έπρεπε να το γνωρίζει, αφού έχει τελειώσει πανεπιστήμιο" είπε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Μαλέλης.

Όσο για τον Γιώργο Λιάγκα τόνισε: "Ο Λιάγκας έφυγε από το STAR με τις καλύτερες συνθήκες, είπε να πάει στο MEGA να παρουσιάσει ένα τηλεπαιχνίδι, να ακολουθήσει δηλαδή έναν διαφορετικό δρόμο. Εγώ στενοχωρήθηκα που έχασα έναν φίλο και έναν συνεργάτη, αλλά δεν μπορούσα να κόψω τον δρόμο στον φίλο μου. Το πρωινό θα πετύχει. Είναι ιντριγκαδόρικο και επειδή θα πάνε και λίγο προς σχολιασμό τηλεόρασης, όπως είπε ο Μπούτος και σχολιασμό κοινωνικών θεμάτων, ο Γιώργος πιστεύω ότι θα παίξει χωρίς αντίπαλο. (Θυμώνει). «Φίλε, Γιώργο, όμως, μακριά από το STAR. Άφησε ήσυχους τους αρχισυντάκτες μου». Ψάχνει για αρχισυντάκτη και έχει χτυπήσει και από εδώ. Εννοείται ότι δεν πρόκειται να φύγει κανείς και το ξέρει". Πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved