Μαρκουλάκης-Καραμπέτη στην Επίδαυρο
Showbiz

Μαρκουλάκης-Καραμπέτη στην Επίδαυρο

Ο πιο νέος Οιδίποδας στην ιστορία της Επιδαύρου ξεσήκωσε το κοινό. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μπορεί φέτος να έγινε 40 ετών, κατάφερε όμως ως ο νεότερος Οιδίποδας να αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές. Το Αμφιθέατρο του Σπύρου Ευαγγελάτου και η εταιρεία Culture Factory πήραν τη σκυτάλη της Επιδαύρου με ένα από τα πλέον αγαπημένα έργα του αρχαίου θεάτρου, την τραγωδία του Σοφοκλή «Οιδίπους Τύραννος», σε σκηνοθεσία Σπύρου Ευαγγελάτου.

Πρόκειται για μια μεγάλη παραγωγή με πρωταγωνιστές τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη (Οιδίπους) και την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη (Ιοκάστη), οι οποίοι πλαισιώνονται από ένα θίασο δεκατεσσάρων καταξιωμένων ηθοποιών.

Πολλοί ήταν οι επώνυμοι που βρέθηκαν την Παρασκευή στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσουν τη σπουδαία παράσταση. Ανάμεσά τους, ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη, που μετά το τέλος της παράστασης βρέθηκαν στα καμαρίνια προκειμένου να δώσουν συγχαρητήρια στους πρωταγωνιστές και κυρίως στον Μαρκουλάκη, με τον οποίο εδώ και πολλά χρόνια τούς δένει στενή φιλία. Eκεί και ο διευθυντής ψυχαγωγικού προγράμματος του Mega Πέτρος Μπούτος. Φαν της Επιδαύρου και η Ελενα Κούρκουλα με τον σύζυγό της Διονύση Παναγιωτάκη, αλλά και η ηθοποιός Βίκυ Βολιώτη. πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved