Αλέξανδρος Τζόρβας: Στους δεκατέσσερις πιο σέξι ποδοσφαιριστές του πλανήτη!
G-Sports

Αλέξανδρος Τζόρβας: Στους δεκατέσσερις πιο σέξι ποδοσφαιριστές του πλανήτη!

Ο τερματοφύλακας της Εθνικής ομάδας (και του Παναθηναϊκού) Αλέξανδρος Τζόρβας έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής στο Μουντιάλ και κυρίως στο γυναικείο κοινό ως εκπρόσωπος της ελληνικής ομορφιάς.

Η γοητεία του σαγήνεψε αρχικά την 28χρονη Βραζιλιάνα τραγουδίστρια, διάσημη στην πατρίδα της, Κλαούντια Λέιτε.

«Αυτός είναι τερματοφύλακας; Εγώ νόμιζα ότι είναι μοντέλο των Dolce & Gabbana. Είναι πολύ όμορφος» έγραψε στο Twitter η Λέιτε και τη σκυτάλη πήρε η ιστοσελίδα «Hyffington Post» που τον συμπεριέλαβε στη λίστα με τους πιο σέξι ποδοσφαιριστές του Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής.

Η «Hyffington Post», που έχει ανακηρυχθεί το ισχυρότερο blog στον κόσμο από τη βρετανική εφημερίδα «The Observer», ξεχώρισε λοιπόν δεκατέσσερις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν παράλληλα να κάνουν καριέρα μοντέλου και να προσθέσουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς αρκετά εκατομμύρια δολάρια ακολουθώντας το παράδειγμα των Ντέιβιντ Μπέκαμ και Κριστιάνο Ρονάλντο, που έχουν κλείσει μεγάλες συμφωνίες. Στη συγκεκριμένη λίστα βρίσκεται και ο «δικός» μας Αλέξανδρος Τζόρβας, μαζί με τους Πικέ (Ισπανία), Γκουρκίφ (Γαλλία), Φρίντριχ (Γερμανία), Κασίγιας (Ισπανία), Τόρες (Ισπανία), Ονιέγου (ΗΠΑ), Σάντα Κρουζ (Παραγουάη), Ντο Σάντος (Μεξικό), Χόντα (Ιαπωνία), Μποκανέγκρα (ΗΠΑ), Τιάγκο Σίλβα (Βραζιλία), Λουγκάνο (Ουρουγουάη) και Φαμπιάνο (Βραζιλία).
πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved