Το φωτογραφικό άλμπουμ της πρεμιέρας Μαρκουλάκη - Καραμπέτη
Showbiz

Το φωτογραφικό άλμπουμ της πρεμιέρας Μαρκουλάκη - Καραμπέτη

Λαμπερή και απόλυτα επιτυχημένη ήταν η πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές.

Ο 40χρονος ηθοποιός έγινε ο πιο νέος Οιδίποδας στην ιστορία της Επιδαύρου και ξεσήκωσε το κοινό με την ερμηνεία του. Πρόκειται για ένα από τα πλέον αγαπημένα έργα του αρχαίου θεάτρου, την τραγωδία του Σοφοκλή «Οιδίπους Τύραννος», σε σκηνοθεσία Σπύρου Ευαγγελάτου. Μια μεγάλη παραγωγή με πρωταγωνιστές τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη (Οιδίπους) και την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη (Ιοκάστη), οι οποίοι πλαισιώνονται από ένα θίασο δεκατεσσάρων καταξιωμένων ηθοποιών.
Ανάμεσα στους επώνυμους που βρέθηκαν την Παρασκευή στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσουν τη σπουδαία παράσταση ήταν ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη, που μετά το τέλος της παράστασης βρέθηκαν στα καμαρίνια προκειμένου να δώσουν συγχαρητήρια στους πρωταγωνιστές, ο διευθυντής ψυχαγωγικού προγράμματος του Mega Πέτρος Μπούτος, η Ελενα Κούρκουλα με τον σύζυγό της Διονύση Παναγιωτάκη, αλλά και η ηθοποιός Βίκυ Βολιώτη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved