Sotheby’s: Υπαίθρια έκθεση Σύγχρονης Τέχνης στο Κάστρο Sudeley
Lifestyle

Sotheby’s: Υπαίθρια έκθεση Σύγχρονης Τέχνης στο Κάστρο Sudeley

Ο Οίκος Sotheby’s ανακοινώνει ότι λόγω μεγάλης ζήτησης από το κοινό η υπαίθρια έκθεση Σύγχρονου Design στο Κάστρο Sudeley του Gloucestershire θα «τρέξει» για έναν ακόμα μήνα!

Τελευταία ημέρα της έκθεσης ορίζεται πλέον η 31η Αυγούστου. Η έκθεση και πώληση των αντικειμένων, που διοργανώνεται από τον Οίκο Sotheby’s σε συνεργασία με την γκαλερί “Carpenters Workshop”, θα περιλαμβάνει μία σειρά μοναδικών κομματιών ή κομματιών που δημιουργήθηκαν σε περιορισμένη έκδοση από κορυφαίους σύγχρονους καλλιτέχνες και σχεδιαστές συμπεριλαμβανομένων των Marc Quinn, Lionel Scoccimaro, Pablo Reinoso, Marcel Wanders, Jurgen Bey, Wendell Castle, Robert Stadler, Vincent Dubourg και Ingrid Donat, καθώς και των ατελιέ σχεδίου Studio Job, Demakersvan και Atelier Van Lieshout.
Μεταξύ των σημαντικότερων κομματιών ξεχωρίζει ένας αριθμός έργων που δημιουργήθηκαν κατόπιν ειδικής παραγγελίας: το πληθωρικό Huge Sudeley Bench του Pablo Reinoso και το παιχνιδιάρικο Giant Jar του Lionel Scoccimaro. Πολλά άλλα αντικείμενα θα εκτεθούν για πρώτη φορά, μεταξύ των οποίων το Pouring Jug από το Studio Job, δύο ενωμένες μεταξύ τους καρέκλες με τίτλο Lathe X από τον Sebastian Brajkovic, η απολαυστική καρέκλα Bon Bon Gold του Marcel Wanders και η ασύλληπτη εγκατάσταση TeaSceneryDeLuxe του Jurgen Bey. Οι τιμές κυμαίνονται μεταξύ £10.000 και £250.000.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved