Μάνα και κόρη ξανά μαζί
Showbiz

Μάνα και κόρη ξανά μαζί

Η μαύρη τραγουδίστρια με την εκπληκτική φωνή που βάλθηκε να καταστρέψει τον ευατό της, η Whitney Houston, φαίνεται πως βρίσκεται σε περίοδο ανασυγκρότησης και επιστροφή της στην πραγματική ζωή.

Ενώ είχε μια καριέρα που πολλές θα την ζήλευαν εκείνη τα τελευταία χρόνια κυριολεκτικά βρισκόταν στον πάτο τόσα στα επαγγελματικά της όσα και στα προσωπικά της. Όλα αυτά όμως φαίνεται πως ανήκουν στο μακρινό παρελθόν αφού έχει ξεκινήσει μια νέα αρχή σε όλους τους τομείς της ζωής της. Και το φωτογραφικό υλικό το μαρτυράει....Το φλας του φωτογράφου συνέλαβε την τραγουδίστρια στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες παρέα με την 16χρονη κόρη της, Bobbi- Christina Brown, που έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγο της. Η σχέση μητέρας και κόρης τα τελευταία χρόνια δεν ήταν και η καλύτερη και πολλά οικογενειακά δράματα είχαν δει το φως της δημοσιότητας. Όμως, από ότι φαίνεται οι εξελίξεις είναι θετικές μιας και πραγματικά δεν είχαν να χωρίσουν τίποτα.
Η 45 χρονη τραγουδίστρια ετοιμάζει και ένα δυνατό come back και ήδη πήραμε μια γεύση μέσα από ένα από τα κομμάτια του cd το “I didn't know my Own Strength” που μάλλον είναι αυτοβιογραφικό αφού λέει πως “δεν γνώριζα τη δύναμη μου”.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved