Καίτη Φίνου: “Είμαι καταθλιπτική”
Showbiz

Καίτη Φίνου: “Είμαι καταθλιπτική”

Η Καίτη Φίνου μιλά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, τις οικονομικές δυσχέρειες που δεν της επέτρεπαν να κάνει εξετάσεις αλλά και τις φήμες που την ήθελαν να δουλεύει σε στούντιο που επισκέπτονται άνδρες.

“Στην αρχή φοβόμουν το θάνατο. Καθώς περνούσαν τα χρόνια άρχισα να συμβιβάζομαι με την ιδέα. Είχα αποκτήσει πολλές φοβίες. Το δούλεψα αρκετά στο μυαλό μου και σταμάτησα να φοβάμαι τα πάντα. Περισσότερο φοβάμαι να μου κάνουν μια ένεση παρά να μου πουν “Καίτη έχεις καρκίνο” δήλωσε η ηθοποιός και συνέχισε αναφερόμενη στο γιατί δεν έκανε εξετάσεις παρότι αιμορραγούσε για τρεις μήνες λέγοντας: “Ναι... Δεν είχα ένσημα και δεν μπορούσα να ανανεώσω το βιβλιάριό μου. Έπαιζα κανονικά με αιμορραγίες, στο θέατρο κάθε μέρα.”

Στην ερώτηση γιατί δεν απευθύνθηκε σε κάποιον να τη βοηθήσει απάντησε: “Απευθύνθηκα. Μου είπαν “Δεν έχουμε”. Δεν το είπα βέβαια σε κανέναν. Το ήξεραν μόνο τα κορίτσια στο θέατρο.” Αναφερόμενη στον ψυχίατρό της δήλωσε: “Ψυχίατρο έχω ακόμα, γιατί είμαι καταθλιπτική. Στέκεται στο πλάι μου ανα πάσα ώρα και στιγμή. Μέχρι το 2001 πήγαινα σχεδόν κάθε μέρα σε διάφορα νοσοκομεία της Αθήνας.”

Η Καίτη Φίνου απάντησε και στις φήμες που την ήθελαν να δουλεύει σε στούντιο που επισκέπτονται άνδρες λέγοντας: “Δεν το έκανα στα νιάτα μου θα το έκανα τώρα; Ποιος άνδρας θα ερχόταν σε μια γυναίκα 50 χρόνων 80 τόσα κιλά; Οι άνδρες θέλουν τις πιτσιρίκες.” Όσο για το αν στο παρελθόν την πλησίασαν άνδρες προκειμένου να της δώσουν χρήματα για να πάει μαζί τους δήλωσε: “Μου παρουσιάστηκε ευκαιρία με πολύ μεγάλα ονόματα σας πληροφορώ τη δεκαετία του '80. Δεν το δεχόμουν. Τώρα που το σκέφτομαι χτυπάω το κεφάλι μου και λέω: “Και τι έγινε αν δεν τον αγαπούσες; Στις αρχές της δεκαετίας του '90 ήρθε μια πολύ γνωστή κυρία και μου είπε: “Έχεις 5 εκατομμύρια δραχμές αν πας με τον τάδε.” Μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο όνομα. Αρνήθηκα. Τόσο χαζή ήμουν. Σε αυτή την ηλικία θα πήγαινα. Πέντε εκατομμύρια είμαι μια χαρά για μια βραδιά. Συγγνώμη αλλά γιατί να λέγεται βίζιτα αυτή η γυναίκα και όχι εκείνη που κερατώνει τον άνδρα της;”

Πηγή: ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved