Ντοκουμέντο 5: Η μεταφορά του Παναγόπουλου και το εμπόριο αρχαιοτήτων
Lifestyle

Ντοκουμέντο 5: Η μεταφορά του Παναγόπουλου και το εμπόριο αρχαιοτήτων

Ο 32χρονος Αριστομένης Κλεφτογιάννης -ο οποίος φέρεται να ήταν 'εκτελεστής' στη συμμορία- σε συνομιλία που είχε με τον φερόμενο ως 'εγκέφαλο' του συνδικάτου Παναγιώτη Βλαστό, όπως καταγράφηκε από την ΕΥΠ, περιγράφει τη στιγμή της μεταφοράς του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου: Κλεφτογιάννης: “Ρε φίλε βάζω εγώ, βάζω εγώ....(ακατάληπτο) κανονικά, βάζω εγώ το νερό, ξέρεις;

Και του λέω με το που θα... (ακατάληπτο) τη σακούλα του λέω, θα πας λίγο μακριά θ' ανάψεις το τέτοιο και θα το πετάξεις από μακρυά και πριν το πω πριν φύγω εγώ από εκεί πριν τελειώσει η δουλεία μου από τις αναθυμιάσεις το ανάβει, του λέω είσαι εντελώς άσχετος ρε μαλάκα,ούτε μια φωτιά δεν ξέρεις να βάλεις ρε μαλάκα του λέω. Και με το που, ακούς; Με το που αρπάζει η φωτιά πρώτος έφυγε. Πως πότε πρόλαβε και τα έκανε, μιλάμε για λαγός. Ήταν ήδη μέσα στο αυτοκίνητο. Παράτησε πράγματα σακούλες, εγώ κοίταξα να πάρω τις σακούλες, τα πράγματα, αυτός έτρεχε να πάει στο αυτοκίνητο πρώτος. Μιλάμε για πολύ χέστης.”
Σε άλλη συνομιλία, ανάμεσα στον 42χρονο Γιώργο Τρομπούκη -που φέρεται να είχε αναλάβει στην υπόθεση της απαγωγής του Περικλή Παναγόπουλου το 'ξέπλυμα' των λύτρων- και τον Παναγιώτη Βλαστό γίνεται λόγος για εμπόριο αρχαιοτήτων. Διαβάστε αυτούσια τη συνομιλία:
Καλών: Βλάστος
Καλούμενος: Τρομπούκης
Ημερομηνία: 26-03-2009
Ένάρξη: 22.02'.49'' Λήξη: 22.17'.21''

Tρομπούκης: Θες κανέναν για αρχαία να δώσω;
Βλαστός: Αρχαία;
Τρομπούκης: Ναι.
Bλαστός: Άσε μην μπερδεύεσαι με μαλακίες. Πλάκα μου κάνεις;
Τρομπούκης: Τα έχω βρει
Bλαστός: Μην μπερδεύεσαι σου λέω μ' αυτά... (ακατάληπτο). Μεγαλύτερη μαλακία είναι αυτή, ξέρεις;
Τρομπούκης: Ξέρω... (ακατάληπτο)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved