To φλερτ του Σωτήρη Κυριάκου με την Miss Italia
G-Sports

To φλερτ του Σωτήρη Κυριάκου με την Miss Italia

Μία τυχαία συνάντηση, σε μια βραδιά εγκαινίων κοσμηματοπωλείου στον Αγιο Νικόλαο, έφερε κοντά τον Σωτήρη Κυργιάκο με τη Miss Italia 2007, Silvia Battisti. H εκρηκτική καλλονή, που ήταν καλεσμένη στα λαμπερά εγκαίνια, «μάγεψε» αλλά και «μαγεύτηκε», από τον διεθνή κεντρικό αμυντικό.

Λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, ο Σωτήρης Κυριάκος επισκέφθηκε τον Άγιο Νικόλαο για να απολαύσει τις διακοπές του. Συναισθηματικά δεμένος με την πόλη της Κρήτης, από την οποία ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα, αλλά και λάτρης της καλής ζωής, ο Κυργιάκος κατέλυσε σε ένα από τα ξενοδοχεία της Ελούντας για να ξεκουραστεί. Δέχθηκε λοιπόν πρόσκληση για να παραστεί στα εγκαίνια με άλλη επωνυμία του καταστήματος που διατηρεί γνωστός κοσμηματοπώλης στο κέντρο του Αγίου Νικολάου. Ανάμεσα στους καλεσμένους και τις καλεσμένες της βραδιάς ήταν όμως και η Σίλβια Μπατίστι, που συνεργάζεται με ιταλικό οίκο, και η οποία εξέφρασε πρώτη, όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, το θαυμασμό της για τον 31χρονο Ελληνα αμυντικό.

Επειτα από τα πρώτα αμήχανα βλέμματα ακολούθησαν οι συστάσεις και πολύ γρήγορα η sexy Σίλβια και ο αμυντικός της Λίβερπουλ βρέθηκαν να συζητούν στο περιθώριο των εγκαινίων και να ανταλλάσσουν «καυτές» ματιές μεταξύ τους. Ο «πάγος» ανάμεσά τους είχε σπάσει πλέον για τα καλά και μιλούσαν σαν να είχαν γνωριστεί πριν από χρόνια μαθαίνοντας ο ένας καλύτερα τον άλλον. Το φλερτ είχε προχωρήσει και ήταν αμοιβαίο. Ο Σωτήρης Κυργιάκος και η εκρηκτική Miss Italia δεν περιορίστηκαν όμως μόνο σε αυτήν τη συνάντηση. Αντάλλαξαν τηλέφωνα και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα συναντήθηκαν σε άλλα μέρη του Αγίου Νικολάου. Δεν είναι μάλιστα καθόλου σύμπτωση το γεγονός ότι ενώ και οι δύο είχαν βγάλει εισιτήρια για να φύγουν από τον Αγιο Νικόλαο, τα ακύρωσαν μόνο και μόνο για να περάσουν λίγες ημέρες μαζί. Το μέλλον όμως θα δείξει αν αυτό το φλερτ θα έχει συνέχεια, καθώς ο Σωτήρης Κυργιάκος θα γυρίσει στην Αγγλία για να ξεκινήσει προετοιμασία με τη Λίβερπουλ και η πανέμορφη Σίλβια θα επιστρέψει στην πατρίδα της όπου έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved