Τρέχουμε με....gossip-tv.gr
G-Sports

Τρέχουμε με....gossip-tv.gr

Το αγωνιστικό πλήρωμα των Γιάννη Χιονίδη - Άκη Παναγιωταρά συνεχίζουν την όμορφη περιπέτεια τους στις ασφάλτινες ειδικές διαδρομές της χώρας μας, με το ασημί Peugeot 106 Rallye κλάσης Α/6, στα χρώματα της 24ωρης live web tv www.gossip-tv.gr.

Το Σαββατοκύριακο 4-5 Ιουλίου, η ομάδα CRD λοιπόν, συμμετείχε στο 5ο Ράλλυ Σπριντ Δωδώνης, που οργανώθηκε από την αγωνιστική λέσχη ΕΛ.ΕΤ.Α σε μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ε.δ. με ποικιλία στοφών, που περιλάμβανε επίσης γρήγορα αλλά και τεχνικά κομμάτια. Το πλήρωμα δεν κατάφερε να πρωταγωνιστήσει στις πρώτες θέσεις της κατηγορίας (1.401 έως 1.600 κ.εκ.), όπως συνήθως και αυτό γιατί ταλαιπωρήθηκε αρκετά από το κιβώτιο 6 ταχυτήτων του «106» και ειδικά με την 3η και 4η σχέση. Ως εκ τούτου, οι Γιάννης Χιονίδης - Άκης Παναγιωταράς βρέθηκαν στην 11η θέση της κατηγορίας, στην οποία τερμάτισαν συνολικά 26 πληρώματα ενώ ταυτόχρονα κατέλαβαν και την 8η θέση της κλάσης Α/6.
Η ομάδα CRD με την αμέριστη βοήθεια της 24ωρης live web tv www.gossip-tv.gr. ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 10-11 Οκτωβρίου, όταν και θα συμμετάσχουν στο Ράλλυ Αχαιός, αγώνα που προσμετράει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ! Το νέο «6άρι» κιβώτιο του αυτοκινήτου έχει ήδη παραγγελθεί και οι ελπίδες για μια νέα διάκριση είναι πλέον μεγάλες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved