Θοδωρής Μαραντίνης: Αφήνει το μικρόφωνο και ανεβαίνει στο... σανίδι
Showbiz

Θοδωρής Μαραντίνης: Αφήνει το μικρόφωνο και ανεβαίνει στο... σανίδι

Μια νέα σελίδα στην καριέρα του ανοίγει ο Θοδωρής Μαραντίνης καθώς τον χειμώνα θα πρωταγωνιστήσει στο γνωστό μιούζικαλ «Rent», που θα ανέβει για δεύτερη χρονιά.

Τις υποκριτικές του ικανότητες θα κληθεί να αποδείξει ο frontman των Onirama, αυτό όμως δεν σημαίνει πως ρίχνει... μαύρη πέτρα στο τραγούδι. Παράλληλα, με τις υποχρεώσεις του στο πεντάγραμμο, θα ασχοληθεί και με το σανίδι.
Αλλωστε, στο μιούζικαλ υπάρχουν πολλαπλές διανομές. Ετσι, τον ίδιο ρόλο θα παίζουν εναλλάξ ο Θοδωρής Μαραντίνης και ο Πάνος Μουζουράκης.

Η πρόταση έγινε από τους υπευθύνους της παραγωγής πριν από αρκετό καιρό. Ο Θοδωρής Μαραντίνης τη δέχτηκε μεν με χαρά, αλλά θέλησε να δει αν μπορεί να αντεπεξέλθει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις με τους Onirama.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο γνωστός τραγουδιστής είχε παρακολουθήσει την παράσταση πέρυσι και είχε εκδηλώσει τον θαυμασμό του, αλλά και το πόσο είχε «ζηλέψει» το αποτέλεσμα. Ετσι, οι υπεύθυνοι σκέφτηκαν να του προτείνουν τον ρόλο και να τον δοκιμάσουν και ως ηθοποιό, αφού είναι γνωστό ότι το τραγουδιστικό κομμάτι «το έχει». Η σκηνοθέτιδα Θέμις Μαρσέλλου και οι υπόλοιποι υπεύθυνοι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι. Οπότε, πλέον μένει να διευκρινιστούν κάποιες εκκρεμότητες ώστε την επόμενη θεατρική σεζόν να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου «Χώρα» για να πρωταγωνιστήσει στο γνωστό μιούζικαλ.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved