Ευαγγελία Αραβανή: “Δεν είναι ντροπή να ζητήσεις δουλειά”
Showbiz

Ευαγγελία Αραβανή: “Δεν είναι ντροπή να ζητήσεις δουλειά”

Η Ευαγγελία Αραβανή σε μια συνέντευξη εφόλης της ύλης μιλά τόσο για την προσωπική, όσο και την επαγγελματική της ζωή.

"Είμαι πολύ ντροπαλός άνθρωπος. Σε αυτή τη δουλειά πρέπει να έχεις θράσος για να προχωρήσεις κι εγώ δεν το διαθέτω για να πω "γεια σας, ήρθα!". Δεν θεωρώ καθόλου ντροπή να ζητήσει κάποιος δουλειά, αλλά για να το κάνεις πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Εγώ δυστυχώς δεν τα διαθέτω ούτε αυτά.
Ακόμα και όταν ήμουν στον Όμορφο κόσμο το πρωί καθόμουν ήσυχα ήσυχα στη γωνίτσα μου και περίμενα να μου πουν τι θα κάνω. Στην τηλεόραση για να φανείς, πρέπει να περιμένεις πότε θα σταματήσει να μιλάει ο άλλος για να χωθείς κι εσύ να πεις αυτό που θέλεις. Εγώ αν μιλούσα και με διέκοπτε κάποιος, θα σταματούσα, γιατί και ως τηλεθεάτρια δεν μου αρέσει σε μια εκπομπή να βλέπω να μιλάνε όλοι μαζί" δήλωσε η Ευαγγελία Αραβανή και συνέχισε αναφερόμενη στο αν την ενοχλεί να να την αντιμετωπίζουν ως κοπέλα που αλλάζει τους άντρες σαν τα πουκάμισα λέγοντας:

"Ασφαλώς και με ενοχλεί, αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι'αυτό. Εγώ πάντα κοιτούσα να κάνω τη δουλειά μου και να μη δίνω δικαιώματα. Για να το ξεκαθαρίσουμε όμως, η σχέση μου με τον Φραγκολιά είχε τελειώσει, όταν ένας άλλος άνθρωπος εκδήλωσε κάποιο ενδιαφέρον για μένα."

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved