Νικόλαος και Τατιάνα: Όλες οι λεπτομέρειες για το γάμο τους
Lifestyle

Νικόλαος και Τατιάνα: Όλες οι λεπτομέρειες για το γάμο τους

Λίγες μόνο εβδομάδες πριν ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας, όλα είναι έτοιμα για τον βασιλικό γάμο. Το μυστήριο θα τελεστεί στις Σπέτσες.

Λόγω πρωτοκόλου η Τατιάνα Μπλάτνικ δεν μπορούσε να είναι αλλόθρησκη και έτσι στις αρχές του Ιουλίου βαφτίστηκε χριστιανή ορθόδοξη στο παρεκκλήσι της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας από τον αρχιεπίσκοπο Γρηγόριο.

«Νονοί στην τελετή ήταν ο αδελφός του Νικόλαου, Παύλος, και η σύζυγος του επιχειρηματία Νάσου Θανόπουλου, Νάσια Παναγιωτάκη, τους οποίους και πάντρεψε την περασμένη εβδομάδα ο Νικόλαος. Η τελετή ολοκληρώθηκε με τη μετάληψη του ζευγαριού από τον πατέρα Θεωνά στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο» δήλωσε πρόσωπο από τον κύκλο του ζευγαριού.

Ο γάμος θα γίνει στις 25 Αυγούστου στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στη μητρόπολη των Σπετσών και ο δήμαρχος του νησιού δηλώνει: «Συναντήθηκα προσωπικά με τον Νικόλαο και συζητήσαμε για το γάμο. Μου ζήτησε τη βοήθειά μου σχετικά με την τήρηση της τάξης κατά τη διάρκεια της τελετής. Και η Δημοτική Αστυνομία και η Αστυνομία θα βρίσκονται εκεί, αλλά είναι σίγουρο ότι θα συμμετάσχουν και οι απεσταλμένοι ασφαλείας των πρεσβειών των χωρών απ’ όπου προέρχονται οι καλεσμένοι.”

Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved