Ποιος γιος πολύ γνωστού ποδοσφαιριστή θα γίνει… κόρη;
G-Sports

Ποιος γιος πολύ γνωστού ποδοσφαιριστή θα γίνει… κόρη;

Γιος πολύ γνωστού ποδοσφαιριστή διεθνούς βεληνεκούς αλλάζει φύλο και, με τη νέα του ταυτότητα, πρωταγωνιστεί σε διαφημιστική καμπάνια διάσημου οίκου μόδας. Ποιος είναι;


Ο Λεάντρο, το παιδί του θρυλικού Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, Τονίνιο Σερέζο!

Ο εν λόγω νεαρός δεν μπόρεσε ποτέ να δεχθεί τη φύση του ούτε να ακολουθήσει τα βήματα του διάσημου πατέρα του. Αντιθέτως, πάντα είχε μεγάλη αγάπη για τη μόδα.

Η Lea T, όπως αποφάσισε να...αυτοαποκαλείται, έκανε επέμβαση στο στήθος, αφαίρεσε όλες τις τρίχες από το κορμί της και πλέον μετράει αντίστροφα για να κάνει την επέμβαση αλλαγής φύλου....


Η Lea T θεωρείται από τα πολλά υποσχόμενα πρόσωπα της μόδας!


"Πάντα ήταν πολύ θηλυκή, τόσο ευάλωτη και αριστοκρατική", είπε για την Lea T, ο Ρικάρντο Τίσι που έχει αναλάβει τα ηνία του οίκου Givenchy και έχει χρόνια στο πλάι του την Lea-T και αποφάσισε να την κάνει πρωταγωνίστρια στην χειμωνιάτικη διαφημιστική καμπάνια του 2010.

Η Lea T παραδέχθηκε ότι δεν μιλάει με τον πατέρα της, παρά μόνο 2 φορές το χρόνο, αλλά αυτό δεν οφείλεται στο γεγονός ότι επέλεξε να αλλάξει φύλο. "Στηρίζουμε την επιλογή της, απλά μένει στο Μιλάνο και είναι δύσκολο να επικοινωνούμε συχνά", δήλωσε ο αδελφός της, Γκουστάβο Σερέζο.

Πηγή: newsit

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved