Νάσος Γουμενίδης: «Ο επιχειρηματίας-λαγός με αδυναμία στις εστεμμένες»
Showbiz

Νάσος Γουμενίδης: «Ο επιχειρηματίας-λαγός με αδυναμία στις εστεμμένες»

Τι κακό και αυτό που με βρήκε μια μέρα πριν την κοπανήσω για διακοπές. Τι κακό! Να καλούμαι ξαφνικά… ως σφουγγάρι να δεχτώ τόσες πληροφορίες για το ξεπεταρούδι, το παλικάρι το ευθυτενές, με αδυναμία στο Evian -μέχρι και τα παγάκια είναι από το γνωστό γαλλικό νερό- που έχει τόσοοοοο μεγάλη αδυναμία στις μοντέλες. Και μάλιστα στις εστεμμένες.


Και δεν αναφέρομαι μόνο σε αυτές από τα Καλλιστεία του ΑΝΤ1. Αλλά η «μπαμπεσιά» του απλώθηκε και στα Playmate και στα Πελοποννησιακά και στα Miss Beuty-Bikkini-Cuba libre-Κωλοπετινίτσα. Και να ήταν σε κάποια από αυτά χορηγός; Πάει κι έρχεται. Έλα όμως που το παλικάρι είναι και σπάγκος. Και μάλιστα άρρωστος. Skroutz
Τα «πουλάκια» μου σφύριξαν πως εδώ και μερικές μέρες έχει επιστρέψει στη… δράση. Είναι ενεργός. Ξαπόστειλε τις υποχρεώσεις και φρόντισε να spread the word που λένε και οι κολλητοί του. Αποτέλεσμα; Πολλές από τις «χορηγημένες», με επιταγές ή cash, να σπεύσουν να τον χαρούν. Χαζές είναι. Καλοκαίρι καιρός, με τους καταλόγους να λιγοστεύουν, τις πασαρέλες να τις βλέπουν με το τουφέκι, και με τις Βίζιτες να έχουν περιοριστεί κατά 65%… βρήκαν τον λαγό.
Σου λέει… για παράδειγμα. Χίλιες φορές ένα σαββατοκύριακο στην Μύκονο τσαμπουϊτα, (μάμ-κακά και νάνι) να με δει και ο Κοντοκώστας να με φωτογραφίσει σε κάποια παραλία, μήπως και δω την μούρη μου σε κανένα περιοδικό, από το να ξημεροβραδιάζομαι στο Facebook με τυχάρπαστους θαυμαστές.
Και να ήταν μόνο αυτό το παράδειγμα; Σχεδόν όλες οι «προστατευόμενες» του επιχειρηματία δηλώνουν δεσμευμένες. Είναι ρε παιδί μου αυτό που λέμε μεταξύ μας… ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ. Όσο για τους «ταξιτζήδες-κερατάδες»; Αυτοί δηλώνουν ερωτευμένοι. Και αναρωτιέμαι; Καλά ρε Μακάκες. Η κοπέλα δεν δουλεύει. Έχει να πάει σε casting από πέρυσι τον Απρίλιο. Το ξέρετε. Ζείτε μαζί της. Όταν σκάει με τη νέα Luis Vuitton δεν αναρωτιέστε; Δεν πάει το μυαλό σας κάπου;
Και το γράφω διότι ο πρωταγωνιστής μας λειτουργεί με αυτό τον τρόπο. Κάνει δωράκια… ακριβά… και επιλεγμένα. Εξαργυρώνοντας με αυτό τον τρόπο την σιωπή τους. Έλα όμως που οι περισσότερες μιλάνε και μάλιστα πολύ και του έβγαλαν μέχρι και παρατσούκλι. Ποιο; Μα ΛΑΓΟΣ. Γιατί άραγε; Απαπα. Μη γελάτε. Είναι θέμα. Το νου σου man…λένε πώς πυροβολείς πιο γρήγορα και από την σκιά σου… και αυτό είναι ΚΑΚΟ! Βέβαια προηγήθηκε ο Λούκυ λούκ… αν αυτό σε παρηγορεί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved