Οι επώνυμοι «οργώνουν» τα νησιά του Αιγαίου-Πού πήγε ποιος
Showbiz

Οι επώνυμοι «οργώνουν» τα νησιά του Αιγαίου-Πού πήγε ποιος

Το... τερπνόν μετά του ωφελίμου συνδυάζουν οι άνθρωποι της showbiz που μπορεί να απολαμβάνουν την θάλασσα και τον ήλιο αλλά παράλληλα συνδυάζουν την δουλειά με την διασκέδαση.


Πού τους χάνεις πού τους βρίσκεις, με μια βαλίτσα στο χέρι άλλοι απολαμβάνουν τη νυχτερινή ζωή στην Πάρο και στη Μύκονο και άλλοι ταξιδεύουν από πόλη σε πόλη για δουλειές και εμφανίσεις.


Έτσι, ο Αλέξανδρος Παρθένης, Λάκης Γαβαλάς και Λάκης Λαζόπουλος προτίμησαν την Πάρο, ενώ Σόφη Πασχάλη, Σίσσυ Φρειδά, Έλενα Παπαβασιλείου και Κατερίνα Καινούργιου επέλεξαν τη Μύκονο για τις βουτιές τους. Ανάσα δροσιάς με beach volley πλάι στο κύμα για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου που κάνει τις διακοπές της στην Κύπρο από την οποία επέστρεψε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.


Κάποια άλλα κορίτσια της showbiz πάλι, αποφάσισαν να συνδυάσουν επαγγελματικές υποχρεώσεις με διακοπές,περιμένοντας τον Αύγουστο για να αποδράσουν στα νησιά. Άλλοι πάλι προτιμούν ξεκούραση και σπιτικό φαγητό από τα χεράκια της μαμάς ή την φιλοξενία στα σπίτια φίλων. Βλέπετε και η οικονομική κρίση φέρνει τους φίλους πιο… κοντά.


Είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο, τα παιχνιδάκια στο κύμα, τα καυτά μπικίνι και οι πολλές βόλτες στα σοκάκια των νησιών δίνουν και παίρνουν για τους επώνυμους που αποφάσισαν να περάσουν μερικές στιγμές ξενοιασιάς μακριά από το άγχος της καθημερινότητας.

Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved