Τι λέει ο Τρομπούκης για τον Βλαστό. Όλες οι απολογίες.
Lifestyle

Τι λέει ο Τρομπούκης για τον Βλαστό. Όλες οι απολογίες.

Τις απολογίες των δέκα πρώτων κατηγορούμενων που φέρονται να αποτελούν τα μέλη του συμμορίας που οργάνωσε και εκτέλεσε την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου αλλά και άλλα εγκλήματα έχουμε στα χέρια μας εδώ και λίγη ώρα. Και αποκαλύπτουν πολλά και συγκλονιστικά για την δομή της οργάνωσης.

Και οι δέκα που ολοκλήρωσαν τις απολογίες τους στην 26η τακτική ανακρίτρια κρίθηκαν προφυλακιστέοι και οδηγήθηκαν στις φυλακές Κορυδαλλού. Οι κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν από την ανακρίτρια είναι πολυσέλιδες και οι περισσότεροι τις αρνούνται. Μεταξύ άλλων ο Χαράλαμπος Μουστάκας ζητά να κάνει χρήση του δικαιώματος της σιωπής, Ο Απόστολος Πετράκης αποδέχεται μόνο την κατηγορία για την κατοχή κοκαΐνης και κάνει χρήση και αυτός του δικαιώματος σιωπής.

Ο Γεώργιος Τρομπούκης, ο άνθρωπος που παραδέχεται μόνο ότι του έφεραν τα χρήματα (τα 30 εκατομμύρια Ευρώ που έδωσε η Κατερίνα Παναγοπούλου ως λύτρα), αναγνώρισε από τον σωματότυπό του τον Κλεφτογιάννη ως αυτόν που του έδωσε τα χρήματα από την απαγωγή Παναγόπουλου, ενώ τόνισε -και αυτό έχει εξαιρετική σημασία ότι ο Πετράκης του αποκάλυψε πως αυτός έπαιξε ηγετικό ρόλο στην υπόθεση της απαγωγής του Παναγόπουλου και ότι δεν πιστεύει ότι ο Βλαστός ήταν ικανός νοητικά να είναι ο εγκέφαλος αυτής της υπόθεσης.

Η σύζυγος του Παναγιώτη Βλαστού η Ιωάννα Χήρα στην απολογία της αναφέρει ότι έχει πέσει “θύμα” της παράνομης και αποκλίνουσας συμπεριφοράς του άνδρα της και επιμένει ότι ουδεμία σχέση έχει με τις κατηγορίες που της προσάπτουν.

Στην απολογία του ο Ιωάννης Θώδης αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται τονίζει οτι μόνος του πήγε στην Αστυνομία και δίνει χρήσιμες πληροφορίες για τον Παναγιώτη Βλαστό και τα λύτρα της απαγωγής Παναγόπουλου.

Να πούμε ότι οι υπόλοιποι πέντε κατηγορούμενοι, που βρίσκονται σε διάφορα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας και οι οποίοι είναι Παναγιώτης Βλαστός που κρατείται στις Φυλακές Τρικάλων, ο Βασίλης Σκαφτούρος στα Διαβατά, ο Βασίλης Στεφανάκος στις φυλακές Λάρισας, ο Ντεγιάν Ιβάνοφ στις φυλακές Χανίων και ο Κωνσταντίνος Ανδρέου στον Κορυδαλλό αναμένεται να ξεκινήσουν τις απολογίες τους την Δευτέρα. Ακόμη δεν έχει γίνει σαφές αν η ανακρίτρια θα τους επισκεφθεί στις φυλακές ή αν θα γίνει η μεταγωγή τους στα δικαστήρια, γεγονός που εξετάζεται καθώς εγκυμονούν κίνδυνοι για τυχόν λάθη που μπορεί να οδηγήσουν σε φιάσκο. Τέλος να τονίσουμε οτι ο Παναγιώτης Σοϊλέδης αναζητείται.

Το gossip-tv.gr θα αναφερθεί αναλυτικά σε όλες τις απολογίες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Νάσο Γουμενίδη στις 20:00 ώρα Ελλάδος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved