Διαβάστε τη δίαιτα που ακολούθησε η Ρούλα Κορομηλά
Showbiz

Διαβάστε τη δίαιτα που ακολούθησε η Ρούλα Κορομηλά

Η εμφάνιση της Ρούλας Κορομηλά στη Μύκονο προκάλεσε πολλές συζητήσεις αλλά και ευχάριστες εκπλήξεις σχετικά με το πώς κατάφερε μέσα σε έναν μήνα να χάσει 10 ολόκληρα κιλά και να είναι πιο κομψή από ποτέ!


Η παρουσιάστρια για πρωινό έτρωγε γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά και φράουλες ή δημητριακά ολικής άλεσης με γάλα ή βραστό αβγό. Η Ρούλα Κορομηλά δεν παρέλειπε ποτέ το πρωινό ενώ έκοψε εντελώς από την καθημερινή της διατροφή τροφές που λατρεύει αλλά είναι απαγορευτικές σε μια δίαιτα όπως οι σάλτσες, τα γλυκά αλλά και το αλκοόλ.
Μετά το πρωινό και πριν το μεσημεριανό η Ρούλα Κορομηλά έτρωγε λίγους ανάλατους ξηρούς καρπούς και για το μεσημεριανό της γεύμα είχε να επιλέξει ένα από τα παρακάτω. Για μεσημεριανό είχε τις εξής επιλογές:
Κοτόπουλο ψητό με ρύζι, ένα κομμάτι πεπόνι, σαλάτα ντομάτα ή συκώτι ψητό με πατάτες και ένα ποτήρι άπαχο γάλα ή ψάρι ψητό, σαλάτα λάχανο ή σολομό με ψητά λαχανικά.
Απαραίτητο για την επιτυχία της δίαιτας ήταν το πολύ νερό και η Ρούλα Κορομηλά έπινε κατά τη διάρκεια της ημέρας 2 με 3 λίτρα νερό ενώ έτρωγε αργά και μασούσε καλά την τροφή της για να έχει το αίσθημα της πληρότητας.

Κάθε απόγευμα η Ρούλα Κορομηλά έτρωγε ένα γιαούρτι και μια φέτα καρπούζι ή λίγο πεπόνι με τυρί κι έπινε ένα ποτήρι χυμό φρούτων.
Το βράδυ η παρουσιάστρια έτρωγε το αργότερο δύο ώρες πριν κοιμηθεί και το βραδινό της περιελάμβανε ψάρι με πατάτες, σαλάτα καρότο με τσάι ή θαλασσινά, σαλάτα μαρούλι και πιπεριές, μια φέτα πεπόνι.
Όσοι γνωρίζουν την Ρούλα Κορομηλά από κοντά ξέρουν ότι είναι τελειομανής και ό,τι βάζει στόχο το πετυχαίνει. Έτσι κατάφερε και πάλι να μιλούν όλοι στη Μύκονο για τα καλλίγραμμα πόδια της αλλά και τις τέλειες αναλογίες της.
Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved