Μega-λα μαγειρέματα
Media

Μega-λα μαγειρέματα

Πολύ μαγείρεμα έχει πέσει στο Mega. Από τη μια, ο «Master Chef» και, από την άλλη, η καινούργια εκπομπή «Food and the city» με παρουσιαστή τον Βασίλη Καλλίδη. Σίγουρα δεν είναι τυχαίο που το κανάλι της Μεσογείων δίνει στον μάγειρα τα καλύτερα «υλικά» του αποδεικνύοντας ότι το ενδιαφέρει πολύ τι θα σερβίρει στους τηλεθεατές.

Με την παρουσία του πέρυσι στον «Ομορφο κόσμο το πρωί» κατάφερε να κερδίσει το εισιτήριο και για τη φετινή πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού, αλλά και να αποκτήσει δική του εκπομπή. Ετσι, την επόμενη τηλεοπτική σεζόν ο Βασίλης Καλλίδης θα μαγειρεύει και στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, ενώ μία φορά τη βδομάδα θα «εισβάλλει» σε μέρη της πόλης που κρύβουν εύγευστα μυστικά. Αυτό τον καιρό ο μάγειρας βρίσκεται σε συνεχή γυρίσματα έχοντας στο πλευρό του άξιους και δοκιμασμένους συνεργάτες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τη σκηνοθεσία της καινούργιας εκπομπής έχει αναλάβει ο «σεφ της σκηνοθεσίας» Κώστας Αυγέρης, που έχει κάνει πολλές σημαντικές τηλεοπτικές δουλειές.

Από τις τελευταίες του δουλειές ήταν και το «Μπουκιά και συχώριο» με παρουσιαστή τον Ηλία Μαμαλάκη. Ισως λοιπόν δεν είναι τυχαία η συνεργασία, αφού πολλοί θεωρούν τον Καλλίδη και την εκπομπή του «Food and the city» από τα πλέον... νόστιμα και δελεαστικά πουλέν του Mega.

πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved