Αιμίλιος Λιάτσος: '' Ποιότητα δεν είναι η εκπομπή που βλέπει η γιαγιά σου''!
Media

Αιμίλιος Λιάτσος: '' Ποιότητα δεν είναι η εκπομπή που βλέπει η γιαγιά σου''!

"Είμαι πολύ χαρούμενος που η Τατιάνα ανήκει πλέον στην οικογένειά μας. Είναι το πιο σημαντικό νέο της καλοκαιρινής περιόδου. Ευχαριστούμε πολύ τον ΑΝΤ1 που μας την έφερε στην αγκαλιά μας. Η Τατιάνα θα ενισχύσει πάρα πολύ την απογευματινή ζώνη του καναλιού μας'', δήλωσε ο Αιμίλιος Λιάτσος.

Τι λέει όμως για την επιτυχία που σημειώνει το δελτίο που παρουσιάζει στο νεανικό κοινό; ''Για μας είναι πολύ τιμητικό το γεγονός ότι μας επιβραβεύει με την προτίμησή του η συντριπτική πλειοψηφία του 15 - 44, που είναι και ο στρατηγικός μας στόχος. Εκεί είμαστε πρώτοι και νομίζω ότι θα συνεχίσουμε για πολύ καιρό να είμαστε πρώτοι'' είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star!
Και συνέχισε: ''Ο κόσμος έχει ανάγκη από τη τηλεόραση, μιας και είναι φθηνό μέσο ψυχαγωγίας, γι' αυτό είναι μια ευκαιρία για εκείνη να επιδείξει ικανότητες''.

Τι είναι όμως για εκείνον ποιότητα; ''Η ποιότητα είναι κάτι υποκειμενικό. Πολλοί θεωρούν ποιότητα ένα πρόγραμμα που το βλέπει ο μπαμπάς, η μαμά και η γιαγιά τους. Εγώ διαφωνώ με αυτή τη ποιότητα. Δεν το θεωρώ ποιότητα. Η τηλεόραση είναι ένα μαζικό μέσο, δεν μπορείς να κάνεις τηλεόραση για 4 - 5 άτομα. Π.χ στην ΕΡΤ και στη ΝΕΤ υπάρχουν εκπομπές που δεν τις βλέπει κανείς αλλά συνεχίζουν να υπάρχουν. Νομίζω ότι μπορείς να κάνεις και ποιοτικό και εμπορικό πρόγραμμα και ένα κλασσικό παράδειγμα τέτοιου τύπου είναι η εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου'', ολοκληρώνει. Πηγή: tlife

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved