Κώστας Αρζόγλου: Η σχέση μου με την Έλενα Ακρίτα
Showbiz

Κώστας Αρζόγλου: Η σχέση μου με την Έλενα Ακρίτα

Ο Κώστας Αρζόγλου όταν αποφασίζει να μιλήσει είναι πάντα ειλικρινής και οι απαντήσεις του... αποστομωτικές. Σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τη σχέση του με την Έλενα Ακρίτα αλλά και το διαζύγιό τους.

Στην ερώτηση αν είχε δει ανταγωνιστικά την Έλενα Ακρίτα απάντησε: “Μου άρεσε ότι έβγαλα στο σανίδι εγώ την Έλενα. Υπήρχε ένας κρυφός πατερναλισμός. Όταν προσπάθησε να κάνει δικά της βήματα δεν μου άρεσε τόσο. Με γοήτευε ο εαυτός μου.”

Όσο για το αν υπήρξε καταπιεστικός στη σχέση του τόνισε: “Ναι. Έβρισκα ότι έκανε πολλά περισσότερα λάθη επιλογών, έργου, θεάτρου σκηνοθεσίας τα οποία δεν τα έβλεπα πριν ενώ μπορεί να υπήρχαν και στις κοινές μας επιλογές.”

Στην ερώτηση αν μετάνιωσε γι΄ αυτό δήλωσε: “Μετάνιωσα. Ο θεός μου είχε δώσει μερικά χαρίσματα και όφειλα να τα διαχειρίζομαι όμορφα. Δεν επιτρεπόταν να έχω νεφελώδεις σκέψεις. Το να βρίσκω λάθη στη διαδρομή του άλλου όταν έλειπα εγώ είναι μια νεφελώδης λειτουργία. Όταν απέκτησα διαύγεια ήταν πολύ αργά.”

Όσο για το αν αυτός ήταν ένας λόγος που χωρίσανε τόνισε: “Ναι. Ήταν και πολλά άλλα πράγματα ιδιωτικά τελείως. Αλλά ο βασικός ψυχολογικός λόγος ήταν αυτός.”

Πηγή: ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved