Orlando Bloom: Ο καλύτερος γαμπρός!
Showbiz

Orlando Bloom: Ο καλύτερος γαμπρός!

Μέλι στάζει για τον Ορλάντο Μπλούμ η πεθερά του. Και μπορεί συνήθως οι πεθερές να μην είναι... φίλες με το σύντροφο του παιδιού τους, όμως φαίνεται ότι αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του διάσημου ηθοποιού, αφού η μητέρα της γυναίκας του, τον αγαπά και αισθάνεται τυχερή που είναι γαμπρός της.

Με τη σύζυγό του, το μοντέλο Miranda Kerr παντρεύτηκαν πριν από λίγο καιρό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή για να κρατήσουν έτσι τον έρωτά τους ζωντανό. Από τα λίγα πράγματα που διέρρευσαν για τον γάμο και τις σχέσεις του ζευγαριού με τα πεθερικά, είναι η μεγάλη αγάπη που τρέφει η μαμά της Miranda, για τον γαμπρό της.

Η ίδια φέρεται μάλιστα να δήλωσε σε δημοσιογράφο πως «ο Orlando είναι ένας πραγματικός τζέντλεμαν και χαίρομαι πραγματικά πολύ για την κόρη μου. Από τη μέρα που τη γέννησα, ήθελα να έχει μια καλή και υγιή ζωή, να χαμογελά και να είναι ευτυχισμένη. Τώρα με τον Orlando νιώθω σιγουριά, ασφάλεια. Οι δυο τους περνάνε φανταστικά μαζί και δεν χορταίνω να τους βλέπω. Μου θυμίζουν εμένα στα νιάτα μου, και να σας πω την αλήθεια εξακολουθώ να πιστεύω στον έρωτα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved