Παπαρίζου και Onirama στα δίχτυα του ΣΔΟΕ για αθεώρητες αποδείξεις σε συναυλία στην Κεφαλονιά
Showbiz

Παπαρίζου και Onirama στα δίχτυα του ΣΔΟΕ για αθεώρητες αποδείξεις σε συναυλία στην Κεφαλονιά

Κυνηγούν στα νησιά την επώνυμη φοροδιαφυγή. Βασικοί στόχοι, όσοι ζουν πλουσιοπάροχα αλλά δηλώνουν εισοδήματα πείνας, οι συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών και τα φημισμένα κλαμπ στα μοδάτα τουριστικά θέρετρα. Βασικοί στόχοι των ελέγχων αυτών είναι τα πιο in τουριστικά θέρετρα, μεγάλες πίστες και φημισμένα κλαμπ, όπου συνωστίζονται χιλιάδες κόσμου τα βράδια του καλοκαιριού. Επίσης στο στόχαστρο μπαίνουν οι συναυλίες και δημόσιες εμφανίσεις επωνύμων καλλιτεχνών, που συχνά αποδεικνύονται κράχτες σε καλοκαιρινά χάπενινγκ, τα οποία εξελίσσονται σε... πάρτι φοροδιαφυγής.


Τραγουδούσαν την περασμένη Τετάρτη στην Κεφαλονιά η Έλενα Παπαρίζου και οι Onirama, ξεσηκώνοντας τους θαυμαστές τους, όταν κλιμάκιο του ΣΔΟΕ (νυν ΥΠΕΕ) έφτασε στο γήπεδο Αγίου Αντωνίου στο Ληξούρι για έλεγχο. Παρακολουθώντας διακριτικά τον τρόπο με τον οποίο οι διοργανωτές έδιναν τα εισιτήρια στους θεατές της συναυλίας, οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ διαπίστωσαν ότι κάποια ήταν αθεώρητα, ενώ πωλούνταν προς 20 ευρώ το ένα. Αμέσως οι ελεγκτές μπήκαν στον χώρο όπου τραγουδούσαν οι καλλιτέχνες και ζήτησαν τον υπεύθυνο.
Στο στόχαστρο των ελεγκτών έχουν μπει τα μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού στερεώματος. Ονόματα όπως ο Σάκης Ρουβάς, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Δέσποινα Βανδή, η Ελλη Κόκκινου, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Γιάννης Κότσιρας βρίσκονται στις λίστες ελέγχου του ΣΔΟΕ. H αρμόδια υπηρεσία θέλει να σταματήσει τη φοροδιαφυγή που γινόταν τόσα χρόνια, αφού κανείς δεν ήλεγχε τόσο τους διοργανωτές όσο και τους τραγουδιστές. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτό το καλοκαίρι οι συναυλίες που έχουν προγραμματιστεί είναι οι λιγότερες από κάθε άλλη χρονιά, αφού ο φόρος που πρέπει να πληρώσουν διοργανωτές και τραγουδιστές είναι αρκετά υψηλός.

Πηγή: Thema People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved