Μπενού-Σεχραζάτ: Η άγνωστη φιλία τους!
Showbiz

Μπενού-Σεχραζάτ: Η άγνωστη φιλία τους!

Τις γνωρίσαμε από το σίριαλ «Χίλιες και μία νύχτες» στονAnt1. Οι πασίγνωστες στην Τουρκία αλλά και κολλητές φίλες Μπενού και Σεχραζάτ κάνουν τους paparazzi να καραδοκούν για ένα τους «κλικ» στην γειτονική χώρα.

Οι δυο ηθοποιοί δεν έχουν πει ούτε ένα «όχι» σε stylish φωτογραφήσεις για περιοδικά μόδας, σπιτιού και διακόσμησης. Καθ’ ότι φιλόζωες, έχουν πρωταγωνιστήσει και σε διαφημιστικά για ζωοτροφές, ενώ έχουν παρουσιάσει φιλανθρωπικά γκαλά. Τυχαίο; Δεν νομίζω!

Τι πρέπει να ξέρετε όμως για την πανύψηλη (είναι 1,80 μ.) «Σεχραζάτ», κατά κόσμον Berguzar Korel, και την «Μπενού» Ceyda Duvenci;
H «Σεχραζάτ» γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 1982 στην Κωνσταντινούπολη, στην Τουρκία. Είναι κόρη των γνωστών ηθοποιών Hulya Darcan και Tanju Korel. Εχοντας ταλέντο αλλά και εμφάνιση, αποφάσισε να ακολουθήσει κι εκείνη το επάγγελμα των γονιών της, αν και στην αρχή δεν της ήρθαν όλα ρόδινα.

Αποφοίτησε από το κολέγιο Mimar Sinan (Κρατικό Ωδείο της Τουρκίας, συγκεκριμένα από το Τμήμα Θεάτρου), έπαιζε επαγγελματικά βόλεϊ, ενώ έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις και ταινίες μικρού μήκους. Την πορεία της στα καλλιτεχνικά προετοίμαζε η Susan Batson, που στο παρελθόν είχε βοηθήσει στην καριέρα τους στο Χόλιγουντ τον... Τομ Χανκς και τη Νικόλ Κίντμαν παρακαλώ. Το ντεμπούτο της στη μικρή οθόνη έγινε δίπλα στους γονείς της στη σειρά «Vain Hopes», μια στιγμή που δεν θα ξεχάσει ποτέ. Παντρεμένη από τις 7 Αυγούστου του 2009 με τον δημοφιλή Hallit Ergen -τον Ονούρ βεβαίως βεβαίως του σίριαλ- έχουν αποκτήσει ένα πανέμορφο αγοράκι, τον Αλί.

Με την «Μπενού» έδεσαν από τα πρώτα stop καρέ της σειράς κι έκτοτε είναι αχώριστες φίλες. Η Ceyda Duvenci γεννήθηκε στις 16 Απριλίου του 1977 στην Μπούρσα της Τουρκίας και είναι κόρη του γνωστού ηθοποιού στη γείτονα Ismail Duvenci. Η Ceyda ήταν παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Kaan Girgin (έχουν μάλιστα παίξει μαζί στην ταινία «Will you be my father», παραγωγής 2000), αλλά χώρισαν το 2002. Ο έρωτας τής χτύπησε ξανά την πόρτα. Τώρα περιμένει ένα μωράκι από τον σύντροφό της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Οπως, δε, γράφεται στα gossip blogs της Τουρκίας, ήδη έχει κουβεντιάσει με την κολλητή της Berguzar το ενδεχόμενο -αν είναι κορίτσι- να το παντρέψουν με τον γιο της Berguzar, τον Αλί. Γιατί όχι;

(espressonews)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved