Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Ο αποτυχημένος γάμος και η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής του
Showbiz

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Ο αποτυχημένος γάμος και η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής του

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, είναι από τους καλλιτέχνες εκείνους που σπάνια δίνει συνεντεύξεις. Ακόμη πιο σπάνια μιλάει σ’ αυτές για τα προσωπικά του. Πρόσφατα όμως, ο ηθοποιός αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του που όπως παραδέχεται ο ίδιος, ήταν όταν έδωσε τέλος στον γάμο του...

«Είχα έναν γάμο ο οποίος δεν πέτυχε, έκανα κάποια επαγγελματικά σχέδια στα οποία πίστεψα πολύ και δεν βγήκαν, και τα περισσότερα από αυτά ήρθαν να με βρουν την ίδια περίοδο. Αυτά τα χρόνια ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της δικής μου ζωής» δηλώνει σε συνέντευξή του ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και συνεχίζει: «Ωστόσο, βγήκα νικητής αφού μπόρεσα να αντεπεξέλθω στο κουράγιο και στο σθένος που απαιτούσε η λύση του κάθε προβλήματος».
Ο ίδιος συνεχίζει σε ό,τι αφορά το άδοξο τέλος του γάμου του: «Δεν ξέρω αν κάποιος το σκέφτεται διαφορετικά αλλά κανείς δεν παντρεύεται ούτε τεκνοποιεί για να χωρίσει. Όπως και να το κάνουμε, ένα διαζύγιο είναι μια αποτυχία κι όποιος δεν το παραδέχεται εθελοτυφλεί. Παρ’ όλα αυτά, η αποτυχία αυτή σου ανοίγει πόρτες για τις επόμενες πιθανές επιτυχίες».

Πηγή: Big Fish

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved